Pattayan poliisi torjui uuden huumemuodon, pidätti väitetyn singaporelaisen myyjän

Pattaya -

Narcotics Suppression Bureaun (NSB) Pattayan toimiston virkailijat pidättivät singaporelaisen kansalaisen, jonka väitettiin myyneen uudenlaista laitonta huumeita nimeltä "Pod K" 7. kesäkuuta 2024.

Pidätys tapahtui hylätyssä Major Hollywood -tavaratalossa, joka sijaitsee Ramkhamhaeng Roadilla, Hua Makin osa-alueella, Lat Phraon alueella, Bangkokissa. Viranomaiset ottivat singaporelaisen epäillyn Yao Yuhengiksi, 34, kiinni salaoperaation aikana.

Yuhengia epäiltiin uudentyyppisen Pod K -nimisen huumeen hallussapidosta ja myymisestä. Se on sähkösavukkeiden nestettä sekoitettuna huumeisiin, mukaan lukien metamfetamiini ja ketamiini. Lääkettä voidaan nauttia hengitettynä kuten sähkösavukkeita.

Epäillyn käsistä löytyi 90 kappaletta sähkösavukkeen nestettä sekoitettuna huumeisiin. Tavarat olivat piilossa hänen autonsa sisällä.

Yuhengiä syytetään luokkien 1 ja 2 laittomien aineiden hallussapidosta ja myynnistä. Hänet siirrettiin NSB:n osastolle 2 lisätutkimuksia ja oikeuskäsittelyä varten.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.