Pattayan poliisi kokoontui baarivartijoiden kanssa ulkomaisten turistien viruksen aiheuttaman tappelun jälkeen

Pattaya -

Chonburin provinssin poliisin, Banglamungin piirin ja Pattayan kaupungin poliisi tapasi tällä viikolla Pattayan viihdepaikkojen vartijoiden kanssa käsitelläkseen huolia turistien turvallisuudesta äskettäisen tapauksen jälkeen, jossa vartijat hyökkäsivät raa'asti kahteen ulkomaiseen turistiin.

Video kokouksesta ja englanninkielinen kommentti löytyy YouTubesta täältä.

Pattayan kaupungintalolla 6. kesäkuuta pidettyä kokousta johti Pol. Kenraalimajuri Thawatchakiat Jinda Kuansanong, Chonburin maakunnan poliisin komentaja. Häneen liittyi Banglamungin piiripäällikkö Weekit Manarojkit, Pattayan pormestari Poramase Ngampiches ja Pattayan poliisipäällikkö Pol. Eversti Navin Teerawit ja muut virkamiehet.

Paikalla oli myös Pattaya Entertainment and Tourism Industry Associationin, Pattaya Nightlife Business Associationin ja Pattaya Tourist Police Volunteersin edustajat sekä 300 yökerhon omistajaa ja vartijaa.

Kokous pidettiin vastauksena edelliseen viraalinen fyysinen riita baarin vartijoiden ja kahden ulkomaisen asiakkaan välillä Soi 6:lla, jossa yhtä ulkomaalaista potkittiin raa'asti päähän kaatumisen jälkeen. Hyökkääjää vastaan ​​nostanut turisti ei kuitenkaan loukkaantunut vakavasti, Pattaya News huomautti.

Polin mukaan. Kenraalimajuri Thawatchakiat, vartijoiden on noudatettava tiukasti viihdepaikkojen "5 ilmaista" -käytäntöä, joka sisältää:

  • Ilmainen lapsista: Viihdepaikkojen työntekijöiden on oltava vähintään 18-vuotiaita ja asiakkaiden on oltava vähintään 20-vuotiaita.
  • Vapaa huumeista: Tapahtumapaikat eivät saa sallia laittomia huumeita tiloissa.
  • Vapaa aseista: Tapahtumapaikat eivät saa päästää aseita tiloihin.
  • Vapaa ihmiskaupasta: Tapahtumapaikat eivät saa osallistua ihmiskauppaan.
  • Vapaa vahingoista: Tapahtumapaikan on tarjottava asiakkaille turvallinen ympäristö. Tähän sisältyy asianmukaisten turvatoimien, kuten CCTV-kameroiden ja palo-uloskäyntien, käyttöönotto.

Pol. Kenraalimajuri Thawatchakiat selvensi myös viihdepaikkojen vartijoiden rooleja ja vastuita. Hän korosti, että vartijat "eivät ole lainvalvontaviranomaisia ​​eivätkä saa koskaan harjoittaa väkivaltaa asiakkaita kohtaan". Sen sijaan heidän tulee yrittää ratkaista mahdolliset tapaukset rauhanomaisesti tai soittaa viipymättä poliisille, jos tilanne kärjistyy heidän hallinnan ulkopuolella.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.