Pattayan poliisi siivoaa viihdepaikat, "Differ"-pubista ei löytynyt laittomia aineita

Pattaya -

Kello 2, 36. kesäkuuta 8, Pattayan kaupungin poliisi yhteistyössä asiaankuuluvien virastojen kanssa suoritti kenttätarkastuksen Pattaya Cityn viihdepaikoissa. Tämän toimenpiteen tavoitteena oli parantaa turistien ja paikallisten turvallisuutta ehkäisemällä ja ehkäisemällä rikollista toimintaa.

Videomateriaalia joistakin ratsioista on nähtävissä YouTubessamme täällä.

Tarkastuksen aikana virkailijat keskittyivät "Differ"-pubiin, josta he löysivät monia yöelämästä nauttivia asiakkaita. Poliisi määräsi laitoksen lopettamaan väliaikaisesti kaikki toimintansa huumetestien suorittamiseksi ja vierailijoiden henkilöllisyyden tarkistamiseksi.


Lisäksi poliisi tutki vierailijoiden ajoneuvoja laittomien aineiden ja laittomien ampuma-aseiden varalta. Kattavalla tarkastuksella pyrittiin varmistamaan, ettei laitonta toimintaa, aineita tai esineitä ollut paikalla.
Operaatio päättyi löytämättä laitonta toimintaa, laittomia aineita tai laittomia esineitä "Differ"-pubista tai muista tämän operaation aikana tarkastetuista viihdepaikoista.

Tämä on kolmas ratsastus tällä viikolla paikallisella alueella thaimaalaisiin baareihin ja diskoihin, kuten tässä käsitellään.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.