Property-LK Metro Bar Myytävänä!

Pattaya – Yksiosainen baari myytävänä vilkkaassa LK Metrossa! Sisältää ammattimaisen äänijärjestelmän ja 8 kunnostettua henkilökuntahuonetta yllä. Avaimet käteen -mahdollisuus, täysin varusteltu aloittaaksesi heti. 🍻

Tarkemmat tiedot ja hinnat löydät TÄÄLTÄ.

Ota yhteyttä Siam Business Brokers ei Pattaya Newsille kysymyksille ja tiedusteluille.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/