Thaimaa näkee 38 prosentin nousun matkailussa yli 14 miljoonalla vierailijalla vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla

Kansallinen-

Thaimaan hallituksen tiedottaja Chai Watcharong ilmoitti 6. kesäkuuta 2024 hallituksen sitoutuneen matkailualan tehostamiseen pääministeri Srettha Thavisinin vision kanssa IGNITE Thailandista.

Matkailu- ja urheiluministeriö sekä asiaankuuluvat virastot isännöivät "IGNITE TOURISM THAILAND: TAT Skill Factory" -työpajan 15.-16. kesäkuuta. Tapahtuman tavoitteena on vahvistaa matkailualan henkilöstön osaamista keskittyen erinomaisen palvelun tarjoamiseen ja matkailun turvallisuuden varmistamiseen.

Hallituksen tiedottaja paljasti julkisesti, että 1. tammikuuta ja 31. toukokuuta 2024 välisenä aikana Thaimaa otti vastaan ​​14,760,911 701,429 38 ulkomaalaista turistia, mikä tuotti yli XNUMX XNUMX miljoonaa bahtia tuloja, mikä merkitsee XNUMX prosentin kasvua edellisvuodesta.

Viisi parasta kansallisuutta olivat kiina (2,911,370 2,012,406 848,473), malesia (842,580 803,574 2024), venäläinen (35 XNUMX), intialainen (XNUMX XNUMX) ja eteläkorealainen (XNUMX XNUMX). Valtioneuvoston tiedottajan mukaan matkailijoiden kokonaismäärän odotetaan vuonna XNUMX ylittävän XNUMX miljoonan rajan.

Pääministeri Srettha Thavisin ilmaisi ylpeyttä Thaimaan potentiaalista johtavana matkailukeskuksena ja maailmanlaajuisena kohteena. Hän korosti hallituksen jatkuvaa tukea ympärivuotisen matkailun edistämiselle ja maan matkailuarvon kasvattamiselle kaikilla sektoreilla yhteistyöllä, hallituksen tiedottaja totesi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.