Hallitus muuttaa Thaimaasta ammattitaitoisten ulkomaalaisten työntekijöiden keskukseksi

LEHDISTÖTIEDOTE:

Hallitus on käynnistänyt strategisen suunnitelman Thaimaan muuttamisesta ammattitaitoisten ulkomaalaisten työntekijöiden keskukseksi, parantaakseen sen taloudellista kilpailukykyä ja varmistaakseen kestävän kasvun. Pääministeri Srettha Thavisinin johtama aloite johtaa useiden uusien viisumikategorioiden käyttöönottoon globaalien kykyjen houkuttelemiseksi.

Board of Investmentin (BOI) viralliset tiedot paljastavat, että Thaimaa on myöntänyt työviisumeja ja työlupia yli 56,000 4,000 investointeja edistävään hankkeeseen osallistuvalle ulkomaalaiselle asiantuntijalle. Lisäksi Long-Term Resident (LTR) -viisumiohjelmassa on nyt yli XNUMX XNUMX haltijaa eri maista, mukaan lukien Yhdysvallat, Venäjä, Iso-Britannia, Kiina, Saksa, Japani ja Ranska. Tämä erityinen viisumityyppi on suunniteltu asiantuntijoille, etätyöntekijöille, varakkaille henkilöille ja eläkeläisille kumppanien kanssa, ja se tarjoaa etuja, kuten kymmenen vuoden oleskelun, huomattavia veronalennuksia asiantuntijoille ja harvempia maahanmuuttajien lähtöselvityksiä.

Hallituksen tiedottaja Chai Wacharonke paljasti, että tällä hetkellä 2,170 XNUMX henkilöllä on älykkäät viisumit, mikä houkuttelee ammattitaitoisia ammattilaisia, sijoittajia ja yrittäjiä avainaloilla, pääasiassa Yhdysvalloista, Venäjältä, Isosta-Britanniasta, Japanista ja Saksasta.

Chain mukaan myös tuleva "Destination Thailand Visa" (DTV), joka julkaistaan ​​tässä kuussa, odotetaan houkuttelevan entistä enemmän digitaalisia taitoja omaavia ulkomaalaisia, mikä lisää Thaimaan vetovoimaa ammattilaisten kohteena.

Helpottaakseen ulkomaisten kykyjen saapumista ja integroitumista BOI on tehnyt yhteistyötä Immigration Bureaun ja työministeriön kanssa One Start One Stop Investment Centerin (OSOS) perustamiseksi ulkomaisten asiantuntijoiden ja sijoittajien hallinnollisten menettelyjen yksinkertaistamiseksi.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.