Pattayalainen nainen loukkaantui vakavasti törmäyksessä 18-pyöräisen kuorma-auton kanssa

Pattaya -

23-vuotias thaimaalainen nainen loukkaantui vakavasti, kun hänen moottoripyöränsä törmäsi 18-pyöräisen kuorma-auton takaosaan Sukhumvit Roadilla Pattayalla tänä aamuna 6. kesäkuuta.

Onnettomuus tapahtui kello 5 Sukhumvit Roadilla Pohjois-Pattayaan johtavalla kaistalla. Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät ja Pattayan poliisi reagoivat paikalle saatuaan ilmoitukset.

Siellä viranomaiset löysivät 18-pyöräisen kuorma-auton, jota johti 46-vuotias Thongchai Phuthawee. Kuorma-autossa oli saniteettitavaroiden kuorma. Viranomaiset löysivät myös moottoripyörän, jota johti 22-vuotias Sukhanya Kwanchalerm. Moottoripyörä vaurioitui pahoin, ja neiti Sukhanya loukkaantui vakavasti. Pelastustyöntekijät veivät hänet lähimpään sairaalaan.

Vahingoittumattoman kuorma-auton kuljettajan Mr. Thongchain mukaan hän ajoi hitaasti vasemmalla kaistalla valmistautuessaan toimitukseen, kun hän kuuli ääntä takaa ja näki moottoripyörän törmänneen hänen ajoneuvoonsa. Hän pysäytti välittömästi kuorma-autonsa ja soitti poliisille ja pelastuslaitokselle apua, ja viranomaiset kuvasivat häntä täysin yhteistyökykyiseksi.

Pattayan poliisi tutkii onnettomuutta lehdistöaikana.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.