Kiinteistö – Baari ja elävän musiikin paikka saatavilla LK Metrossa

🔥 Pattaya – Baari & elävän musiikin paikka LK Metrolla! Erinomainen paikka Soi LK & Buakhaon risteyksessä, vilkasta kävelyä, täydellinen ihmisten katseluun. Sisältää 12 huonetta, joissa jokaisessa on kylpyhuone, ja ne ovat ihanteellisia guesthouse-käyttöön.

Tarkemmat tiedot ja hinnat löydät täältä.

Ota yhteyttä Siam Business Brokers ei Pattaya Newsista kysymyksille ja tiedusteluille.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/