Kalastusvene kaatui Chonburissa, yksi mies selviää, kapteeni kadonnut

Laem Chabang-

Kesäkuun 5. päivänä 2024 Thaimaan Chonburin maakunnassa sijaitsevan Laem Chabangin sataman padon lähellä kalastussateenvarjovene kaatui noin 1.2 merimailin päässä Banglamungin kanavan suusta.

Aluksella oli kaksi henkilöä: Mr. Chiang, 23-vuotias kambodžalainen, ja veneen omistaja Mr. Wichai Malison, 50-vuotias. Veneessä oli vuoto, ja voimakkaat aallot saivat sen kaatumaan välittömästi.

Mr. Chiang onnistui uimaan takaisin rantaan pitämällä kiinni polttoainesäiliöstä, mutta veneen omistaja katosi, kun hänet oli aiemmin nähty roikkumassa lankussa. Huolimatta yrityksistä löytää hänet, pelastustyöntekijät eivät ole vielä löytäneet herra Wichaita lehdistön aikaan. Etsintäryhmä jatkaa partioimista rannikolla ja haaksirikkoa lähellä olevalla alueella, mutta hänen kohtalonsa on edelleen tuntematon.

Video pelastustoimista löytyy YouTubesta täältä.

Pattaya News jatkaa tämän kehittyvän tarinan päivittämistä sitä mukaa, kun asiaankuuluvilta viranomaisilta tulee lisätietoja.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/