Colours of the East, EEC Good Food Good Vibes -festivaali järjestetään Pattayassa 6. kesäkuuta

Pattaya -

Pattaya City tekee yhteistyötä Chonburin maakunnan ja Eastern Economic Corridorin (EEC) kanssa isännöidäkseen "Colors of the East, EEC Good Food Good Vibes" -festivaalin 6.-9 Pattaya Beachillä.

Festivaali lupaa olla jännittävä ruoan, musiikin ja kulttuurin juhla, joka esittelee parasta, mitä ETY-alueella on tarjottavanaan. Vierailijat voivat odottaa nauttivansa erilaisia ​​herkullisia ruokia tunnetuista ravintoloista Chonburissa, Rayongissa ja Chachoengsaossa – kolmessa ETY:n itäisessä provinssissa – samalla kun kuuntelet ilmaisia ​​elävän musiikin esityksiä ja kulttuuriesityksiä.

Lista elävän musiikin esityksistä:

  • 6. kesäkuuta 2024: YES'SIR PÄIVÄT
  • 7. kesäkuuta 2024: Bell Warisara
  • 8. kesäkuuta 2024: M-PEE
  • 9. kesäkuuta 2024: kaula Naruephon

Liity juhliin ja koe "Good Vibes" 6.-9. kesäkuuta Pattaya Beachillä Central Mallin ja Central Klangin edessä. Älä missaa tätä tilaisuutta ruokkia itseäsi herkullisen keittiön pariin ja ihastumaan idän rytmiin!
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.