Avajaisviikko Akira Club Pattayassa!!!

Seuraava on viesti Akira Club Pattayalta
Valmistaudu kahteen unohtumattomaan yöhön, kun juhlimme Akira Clubin eeppistä julkaisua Pattayan Walking Streetin sydämessä. Liity meille 2 yöksi perjantaina 2. ja lauantaina 7. kesäkuuta. Avajaisviikonloppunamme ovat KEVU ja 39 KINGDOM.
KEVU on kansainvälisesti arvostettu DJ W&W:n levy-yhtiön Rave Culturelta. Energisistä esityksistään ja massiivisista hiteistään tunnettu KEVU on vallannut EDM-skenen myrskyllä. Hänen yhteistyökappaleensa "Incoming!" kanssa W&W on ollut festivaalien suosikki, jota ovat soittaneet suuret DJ:t, kuten Hardwell ja David Guetta. Supersar DJ tekeillä.
39 kuningaskunta ovat yksi aikamme kirkkaimmista uusista Electronic Live Duo -projekteista. He yhdistävät live-instrumentteja, kuten kitaran, rummut ja laulun live-esityksiinsä, ja heidän musiikkinsa on aivan ainutlaatuista.
Erityisiä kohokohtia ovat kaksi ainutlaatuista esitystä: LED Drum Performance ja Dance Show upeilla puvuilla. Toivomme näkevämme sinut ja ystäväsi kahden yön keskeytyksettä toimintaan Akira Club Pattayassa.
📅 Päivämäärä: perjantai 7 (nettisivujen varaus)
📅 Päivämäärä: lauantai 8 (nettisivujen varaus)
✅ Virallinen linjatunnus: @akiraclub
☎️ Puhelin: 0811354063
Varaa pöytäsi käymällä meillä verkkosivusto, tai lähetä meille viesti Line- tai Messengerissä.

Yllä oleva artikkeli on sponsoroitu postaus.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/