Thaimaan kysely paljastaa yleisen tyytyväisyyden hallitukseen: 44.3 prosenttia erittäin tyytyväisiä, vain 2 prosenttia täysin tyytymättömiä

Kansallinen-

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet raportoivat 4. kesäkuuta 2024 Thaimaan digitaalitalouden ja -yhteiskunnan ministeriön 22. huhtikuuta ja 15. toukokuuta 2024 välisenä aikana tekemän kuuden kuukauden julkisen mielipidetutkimuksen tuloksista hallituksen toiminnasta.

Kyselyyn kerättiin suorien haastattelujen avulla tietoja 6,970 16:ltä XNUMX-vuotiaalta ja sitä vanhemmalta henkilöltä.
Paljastui, että yli 83.9 % vastaajista sai ja seurasi säännöllisesti julkista julkista tietoa. Näistä 69.6 % sai tietoa television kautta, 46.2 % Facebookin kautta, 23.8 % valtion verkkosivujen kautta, 16 % tuttavilta ja sukulaisilta ja 15.5 % Linjan kautta.
Yleinen tyytyväisyys Thaimaan hallituksen toimintaan oli vaihteleva: 44.3 % vastaajista oli erittäin tyytyväisiä, 39.6 % oli kohtalaisen tyytyväisiä, 14.1 % oli vain vähän tai ei lainkaan tyytyväisiä ja 2 % oli tyytymättömiä.
Erityisesti Etelä-Thaimaalta kotoisin olevat, pienituloiset ja ilman kandidaatin tutkintoa olevat henkilöt olivat tyytyväisempiä hallitukseen verrattuna muihin ryhmiin.
Eniten hyväksynnän saaneet Thaimaan hallituksen politiikat olivat 30 bahtin terveydenhuoltojärjestelmä (68.4 %), maanviljelijöiden velkalyhennyspolitiikka (38.9 %) ja matkailun elvytyspolitiikka (33.1 %).
Mitä tulee hallituksen priorisoimaan kiireellisiin toimiin, 75.3 % vastaajista korosti tarvetta valvoa kuluttajatuotteiden hintoja, 46.6 % korosti sähkölaskujen alennusta, 29.5 % vaati polttoaineen hinnan alennuksia, 26.3 % painotti laittomien aineiden torjuntaa ja 16.9 % ehdotti. ratkaisuja alhaisiin maataloushintoihin.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.