Suvarnabhumin lentokentän virkailijat erotettiin julkisen kiistan vuoksi, AOT on pyytänyt anteeksi

Kansallinen-

4. kesäkuuta 2024 Airports of Thailand (AOT) PLC antoi virallisen lausunnon, jossa käsiteltiin virusvideota, joka kuvaa kahta Suvarnabhumin lentokentän turvapäällikköä väitetysti kiihkeässä riidassa matkustajaterminaalin edessä.

AOT:n mukaan 2. kesäkuuta kello 4 tapahtuneeseen tapaukseen liittyi kahden turvapäällikön välinen henkilökohtainen riita heidän ollessaan töissä ja virkapukuissa. AOT:n viranomaiset tuomitsivat käytöksen ja huomauttivat, että tällaisia ​​toimia ei voida hyväksyä.

AOT korosti, että riita rikkoi järjestön sääntöjä ja käytäntöjä. Tämän seurauksena molemmat upseerit erotettiin välittömästi ja riippumaton toimikunta muodostettiin tutkimaan tapausta tarkemmin ja määrittämään asianmukaiset kurinpitotoimenpiteet AOT:n määräysten mukaisesti.

Lausunnossaan AOT esitti myös julkisen anteeksipyynnön upseerien toimista ja korosti työntekijöiden kurinalaisuuden merkitystä. Viranomaiset mainitsivat, että enimmäisrangaistus tällaisesta väärinkäytöksestä voisi olla irtisanominen AOT:n palveluksesta.

AOT ei paljastanut riidan syytä, eikä asianosaisten miesten nimiä julkistettu tiedotusvälineille.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.