Pattaya-urakoitsija Sukhumvit Road to Face -tien pinnoituksen viivästymisestä päivittäin 100,000 XNUMX bahtia sakkoa

KUVA: สายตรงนายกเมืองพัทยา

Pattaya -

Pattayan kaupungin pormestari Poramase Ngampiches ryhtyy rajuihin toimiin Sukhumvit Roadin viivästyneen tienpinnoitusprojektin urakoitsijaa vastaan ​​määräämällä heille yli 100,000 XNUMX bahtia päivässä, kunnes työ on valmis.

The Pattaya Newsille annettujen raporttien mukaan huhtikuussa 2023 alkanut projekti on jäänyt huomattavasti jälkeen helmikuun 2024 määräajasta. Se on myös aiheuttanut turhautumista ja vaikuttanut liikenteen sujuvuuteen Sukhumvit Roadilla.

Tämä turhautuminen on varmasti tuntunut omilla sosiaalisen median alustoillamme lukuisilla kommenteilla sekä Thaimaan kansalaisilta että ulkomaalaisilta, jotka valittavat loputtomalta näyttävästä rakentamisesta kaikkialla Pattayassa.

Tämä nimenomainen projekti sisältää neljän Sukhumvit Roadin keskeisen risteyksen, mukaan lukien Chaiyapruekin risteyksen, Wat Boon Kanjanaramin risteyksen, moottoritien risteyksen ja Pohjois-Pattayan risteyksen, pinnoittamisen uudelleen. Kaupunki päätti aloittaa korjaukset tienpintoja kuluneen raskaan liikenteen vuoksi.

Huolimatta Pattayan kaupungin virkamiesten aikaisemmasta vahvistuksesta, jonka mukaan projekti nopeutetaan ja valmistuu 2. kesäkuuta 2024 mennessä, viimeaikaiset raportit osoittivat, että työt jatkuvat edelleen joissakin risteyksissä, kun taas päällystys on vielä kesken ja erityisesti viikonloppuisin ja pyhäpäivinä Sukhumvit muuttuu seurauksena parkkipaikka.

Vastauksena näihin viivästyksiin Pattayan pormestari Mr. Poramase kutsui eilen 4. kesäkuuta koolle kiireellisen kokouksen asianomaisten virastojen ja projektiurakoitsijan kanssa käsitelläkseen kysymyksiä. Kokouksen aikana urakoitsija syytti viivästymisestä erilaisia ​​esteitä, kuten rankkasadetta ja tilapäisiä työseisokkeja, jotka Pattaya City itse tilasi tapahtumien helpottamiseksi.

Poramase ja muut viranomaiset päättivät kuitenkin lopulta määrätä urakoitsijalle rahallisen sakon määräajan laiminlyönnistä vedoten kielteisiin vaikutuksiin paikallisten asukkaiden jokapäiväiseen elämään ja kaupungin imagoon. Urakoitsijan on maksettava kaupungille yli 114,000 XNUMX bahtia päivässä, kunnes hanke valmistuu, pormestari sanoi.

Sillä välin urakoitsija lupasi nopeuttaa jäljellä olevia töitä ja saattaa ne päätökseen seuraavien 20 päivän kuluessa. Pattaya City jatkaa hankkeen tarkkaa seurantaa ja pitää yleisön ajan tasalla.

KUVA: สายตรงนายกเมืองพัทยา
KUVA: สายตรงนายกเมืองพัทยา
KUVA: สายตรงนายกเมืองพัทยา

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.