Pattayan pormestari vierailee Bali Hain laiturilla pyrkiessään parantamaan matkailukuvaa

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramese Ngampiches apulaispormestareidensa, Pattayan kaupunginvaltuuston jäsenten ja asiaankuuluvien virkamiesten kanssa vieraili Bali Hain laiturilla tänään 5. kesäkuuta aloittaakseen maisemanparannusprojektin.

Napsauta tai napauta tätä nähdäksesi videon vierailusta YouTubessamme.

Tarkastuksessa keskityttiin laiturirakenteessa ja ympäröivillä alueilla olevien ongelmien tunnistamiseen. Työryhmä vieraili myös pysäköintialueilla ja kehotti vyöhykkeiden hoidosta vastaavia järjestämään alueen paremmin tilan laajentamiseksi.

Mr. Poramese puhui henkilökohtaisesti pikavenekuljettajien kanssa laiturilla ja neuvoi heitä pystyttämään telttoja ja koppeja ja pysymään siellä liiketoimien ajan. Lisäksi hän käsitteli aiemmin aiheuttamia lippujen hinnoittelun epäjohdonmukaisuuksia konflikteja operaattoreiden välillä ja johti tappeluihin mikä tahrasi kaupungin matkailun mainetta.

Tiimi jatkoi tarkastelemassa käyttämätöntä lippuhallia, joka pormestarin mukaan muutetaan avoimeksi alueeksi, jossa on istumapaikkoja matkustajille ja matkailijoille, jotka odottavat matkaa Koh Larniin tulevaisuudessa. Rakennuksen ulkopuolelle rakennetaan uusi parkkipaikka moottoripyörille organisoinnin parantamiseksi.

Apulaispormestari Wuthisak Rermkitchakarn käski myös erityisasioista vastaavia virkamiehiä partioimaan laiturilla kolmen vuoron aikataulussa turistien turvallisuuden varmistamiseksi.

Pattaya News huomauttaa, että kiistanalaista ja useisiin oikeudellisiin kamppailuihin sidottua hylättyä Waterfront Condo -projektia laiturin juurella ei käsitelty tällä vierailulla. Voit oppia lisää tästä kiistasta täältä. Juuri äskettäin Pattayan entinen pormestari vapautettiin laillisesta korruptiorikoksesta, joka koski Waterfrontia, mutta se johtui vanhentumisajan umpeutumisesta eikä avoimesta tarkastelusta tai oikeusprosessista.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.