Moottoripyörävarkaiden jengi jäi kiinni CCTV:stä varastaen 2 moottoripyörää yhdessä yössä Pattayan lähellä

Pattaya -

Moottoripyörävarkaiden jengi on jäänyt kiinni CCTV:stä varastamasta kaksi moottoripyörää yhdessä yössä Pattayan lähellä.

CCTV-materiaalia varkauksista löytyy täältä.

Tapaus sattui yöllä 3. kesäkuuta rakennuksessa Pongin osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Ensimmäisen uhrin, rouva Paweena Hongsithong, 23, mukaan hänen valkoinen/sininen Honda Wave 125i -moottoripyörä, jossa oli punainen rekisterikilpi, oli varastettu hänen rakennuksensa edestä.

Ms Paweena teki ilmoituksen Nongpruen poliisille ja toimitti poliisille CCTV-materiaalia, joka selvästi vangitsi varkaat. Videolla näkyi, että kolme miestä lähestyi Ms Paweenan moottoripyörää puolenyön aikoihin. He mursivat nopeasti lukon ja ajoivat pois moottoripyörällä.

Noin 40 minuuttia myöhemmin sama varasjoukko kuitenkin palasi rakennukseen ja varasti toisen moottoripyörän, valkoisen Honda PCX:n toiselta asukkaalta. Onneksi moottoripyörä löydettiin myöhemmin piilossa läheisestä metsästä ja palautettiin lailliselle omistajalle.

Toisen varkauden todistaja Surirat Tangkiewsukullani, 59, kertoi The Pattaya Newsille kuulleensa koirien haukkumista ja meni ulos katsomaan, mitä oli tapahtumassa. Hän näki varkaiden varastavan moottoripyörän ja huusi apua, mutta he pääsivät pakenemaan.

Poliisi tutkii parhaillaan tapahtumaa ja tutkii CCTV-kuvaa epäiltyjen tunnistamiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.