Ilmainen sisäänpääsy eläintarhaan lapsille 3. kesäkuuta juhlimaan kuningatar Suthidan syntymäpäivää

Khao Kheowin avoin eläintarha

Kansallinen-

2. kesäkuuta 2024 Thaimaan eläinpuistojärjestön (ZPO) johtaja Attapon Srihayrun ilmoitti, että hänen majesteettinsa kuningatar Suthidan syntymäpäivän kunniaksi 3. kesäkuuta kaikki ZPO:n lainkäyttövaltaan kuuluvat eläintarhat tarjoavat ilmaisen sisäänpääsyn alle 12-vuotiaille lapsille. XNUMX vuotta vanha.

Tämän aloitteen eläintarhat ovat Khao Kheow Open Zoo Chonburissa, Chiang Main eläintarha, Songkhla Zoo, Khon Kaen Zoo, Nakhon Ratchasima Zoo, Ubon Ratchathani Zoo ja The Kingdom Project Surinissa.
Khao Kheow Open Zoo sisältää erilaisia ​​nähtävyyksiä, kuten upea maskottiparaati, maataloustuotteiden promootioalue, minipelejä, pingviiniparaati, yöeläintarhakokemus ja paljon muuta.

Khao Kheowin avoin eläintarha

Muiden maakuntien muissa eläintarhoissa järjestetään myös erityisiä aktiviteetteja, kuten pelinäytöksiä, onnenarvontoja, eläinnäyttelyitä, eläintarhanhoitajakeskusteluja ja erilaisia ​​hauskoja aktiviteetteja koko päivän ajan, mikä takaa nautinnollisen kokemuksen kaikille vierailijoille.

Tämä tiedote tarjoaa perheille upean mahdollisuuden viettää vapaa-aikaa kansallisena juhlapäivänä luonnon keskellä ja eläinten ympäröimänä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.