Haluatko Pattayan yrityksesi tai tapahtumasi tavoittavan satoja tuhansia potentiaalisia asiakkaita? Tässä on Miten!

oplus_32

Haluatko mainostaa kanssamme ja tavoittaa satoja tuhansia potentiaalisia asiakkaita thain ja englannin kielellä?

Tutustu uuteen mainontapalvelukeskukseemme ja klikkaa TÄSTÄ nähdäksesi kaikki mitä teemme

Soita meille nyt, jos sinulla on kysyttävää: 0614163839

Myynti/Mainonta/Markkinointi:

0614163839

, Facebook messengertai Sales@thepattayanews.com

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja meistä.

Haluatko, että mainostamme tai osallistumme tapahtumaasi tai tulevaan tilaisuuteesi paikallisilla markkinoillamme? Haluatko videotiimimme kuvaavan tapahtumasi ja julkaisevan sen uutisissa? Haluatko valokuvatiimimme tekevän ammattimaisen valokuvauksen yrityksellesi tai tuotteillesi?

Haluatko, että kirjoitamme mukautetun mainos-/sponsoroidun julkaisun, artikkelin tai videon yrityksellesi?

Haluatko tuhansien potentiaalisten paikallisten asiakkaiden ja asukkaiden näkevän SINUN myytävänä tai vuokrattavana? Voit listata kanssamme The Pattaya Newsissa! Napsauta tästä erilliselle sivulle.

Haluatko, että henkilökuntamme vierailee toimipaikassasi katsomassa LIVE Facebook-videoita tai uutisraportteja ja auttaa vaikuttamaan yritykseesi?

Haluatko bannereita tai mainoksia suoraan verkkosivuillamme tai videoissamme ja tavoittaa satoja tuhansia katsojia joka kuukausi Pattayan alueella?

Haluatko, että puhumme yrityksestäsi päivittäisessä YouTubessa, TikTokissa ja Facebookissa. Katso videoita englanniksi tai thaiksi ja mainostaa niitä?

Haluatko, että jaamme tarjouksiasi, lehdistötiedotteitasi, lentolehtisiä, tapahtumia, erikoistarjouksia tai muuta materiaalia sosiaalisen median kanavissamme englanniksi ja/tai thai-kielellä ja voimme mahdollisesti tavoittaa satoja tuhansia ihmisiä?

Haluatko liidien luomista yrityksellesi kymmeniltä tuhansilta päivittäisiltä Pattayan uutisten lukijoilta, joista monet ovat PAIKALLISIA?

Haluaisimme kuulla sinusta!

Keskustelemme mielellämme kanssasi yksilöllisistä tarpeistasi ja kokonaiskustannuksista joko sähköpostitse osoitteeseen Sales@thepattayanews.com tai
puhelin osoitteessa

0614163839

, tai Facebook messengerimme kautta. Voimme myös sopia tapaamisen henkilökohtaisesti ja meillä on sekä thaimaalaista että ulkomaalaista henkilökuntaa, joka voi puhua kanssasi omalla kielelläsi.

Saatavilla on erilaisia ​​paketteja promootiotyypin, bannerin, artikkelin, tapahtuman sponsoroinnin tai yleisen digitaalisen mainonnan mukaan. Osittainen luettelo on alla.

Ota meihin yhteyttä jo tänään ja hanki tapahtumasi tai yrityksesi palvelumme!

Olemme Pattayan nopeimmin kasvava uutislähde ja olemme rakentaneet brändin saadaksemme paikalliset ja alueelliset uutiset, joista sinä välität ensin. Meillä on yli 559,000 226,000 Facebook-lukijaa uutisten thai-puolella ja noin 2 2024 lukijaa vuoden XNUMX ensimmäisellä neljänneksellä kaksikielisten uutisten englannin puolella. Kaikki nämä ovat itse asiassa paikallisia ja alueellisia asukkaita ja usein vierailijoita. Yhdistetyillä verkkosivustoillamme on keskimäärin satoja tuhansia katsojia kuukaudessa, ja näytämme tiedot mielellämme henkilökohtaisesti kiinnostuneille mainostajille.

Meillä on myös päivittäinen uutiskirje, joka tavoittaa 2. kvartaalilta 2024 noin 17,000 28,000 pääosin paikallista asukasta päivittäin, sekä hälytysjärjestelmä jokaiselle julkaistulle artikkelille, joka tavoittaa tällä hetkellä noin XNUMX XNUMX ihmistä ja kasvaa.

Keskitymme vain kaupungin asukkaille tärkeisiin uutisiin. Keskitymme tukemaan paikallista yhteisöämme ja toimittamaan puolueettomia ja asiallisia uutisartikkeleita kaupungin tapahtumista. Meillä on myös mediapuoli, Pattaya Unplugged, jossa voimme listata ja mainostaa yritystäsi täällä: www.Pattayaunplugged.com

Saat tarjouksen ja parhaan toimintasuunnitelman yrityksesi mainostamiseksi täyttämällä lomakkeen tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@thepattayanews.com jotta voimme löytää sinulle parhaan ratkaisun. Voit myös soittaa meille osoitteeseen 0614163839

Kuukausimaksua vastaan ​​voimme mainostaa sinua FB-sivullamme, FB-ryhmässämme, verkkosivustollamme, Twitterissä, YouTubessa, Instagramissa, TikTokissa (424,000 659,000 englantilaista käyttäjää, XNUMX XNUMX+ thaimaalaista käyttäjää), Threadsissa, Instagramissa, Pinterestissä ja LINE:ssä. Luettelo suurimmasta osasta online-kattavuuttamme löytyy täältä.

Vastuuvapauslauseke: Emme hyväksy mainontapyyntöjä Thaimaassa laittomista palveluista, kuten uhkapeleistä, arpajaisista ja kasinoista, Internet-apteekkien tyylistä, alkoholista, kannabiksesta tai tupakasta, monitasoisista markkinointiohjelmista tai aikuisviihdepalveluista. Emme myöskään hyväksy mainoksia poliittisesti perustuvilta tahoilta, uskonnollisilta järjestöiltä tai sijoitusohjelmilta/kryptovaluutoista/nopeasti rikastuvista ohjelmista jne. Emme myöskään ole kiinnostuneita hakukoneoptimointipalveluista, Facebookin "sivujen vuokrauksesta" tai sponsoroiduilta tai vierailijoilta. viestit, jotka eivät liity Thaimaahan ja lukijoihimme. Lisätietoja lehdistötiedotteista saat napsauttamalla tätä.

Meillä on ryhmä nimeltä "The Pattaya News Discussion and Social Group", joka kasvaa erittäin nopeasti ja jossa on yli 27,000 2 jäsentä (neljännes 2024 XNUMX)
https://www.facebook.com/groups/438849630140035/

Voimme myös tehdä räätälöityjä mainoksia, videoita, valokuvia, liidien luomista, mainostaa tapahtumiasi, LIVE-videoita tai mitä tahansa haluat tai tarvitset! Sallimme mainonnan myös digilehdissämme.

Lopuksi, Meillä on myös sopimustarjouksia, joissa on alennuksia pidemmän aikavälin sopimuksista. Muista, että tarjoamme kertaluonteisia tapahtumia, sosiaalisen median jakamista, videoita ja mainoksia edulliseen hintaan, jatka sivun vierittämistä alaspäin. Eri yrityksillä voi olla erilaisia ​​tarpeita, ja vaikka alla olevat hinnat ovat "yleisiä", ne voivat vaihdella useiden tekijöiden perusteella. Suosittelemme sinua saamaan käsityksen siitä, mitä etsit alla olevien tarjousten avulla, ja ota sitten yhteyttä meihin.

Mainossarjat saatavilla, 2024

Tutustu uuteen mainontapalvelukeskukseemme ja klikkaa TÄSTÄ nähdäksesi kaikki mitä teemme

Mainonta sosiaalisessa mediassa, jakaminen

Jaamme esitteesi, kampanjasi, yritystarjouksesi tai vastaavat kohteesi sosiaalisen median verkostossamme, mukaan lukien Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, TikTok, YouTuben sosiaalisen median ryhmät ja muut. Tämä on kertaosake ja tarjous, joka sopii erinomaisesti promootioihin, keskustelemme mielellämme sopimuksista yrityksen säännöllisestä jakamisesta, joiden hinta voi vaihdella, jos otat meihin yhteyttä.

Mainokset/ Sponsoroidut artikkelit/Lehdistötiedotteet/Liiketoiminnan ominaisuudet/listaukset sosiaalisessa mediassa:

Alkaen edullisista hinnoista jokaisesta mainos-/sponsoroidusta julkaisusta, jonka olemme ammattimaisesti kirjoittaneet (tai sinä, jos haluat) ja jotka on julkaistu kaikilla verkkosivustoillamme ja sosiaalisen median syötteissämme, mukaan lukien Facebook, Instagram, Twitter, Tumblr, TikTok, YouTube, Pinterest, ja Flipboard. Ota yhteyttä ja kysy mitä etsit artikkelin pituuden ja jakamisen, linkkien, kontekstin jne. suhteen. Tämä sisältää pysyvän listauksen on www.pattayaunplugged.com

Saatavilla myös korkeammilla hintapisteillä, tämä sisältää useita artikkelin jakoja sosiaalisen median sivuillamme 30 päivän ajan, mukaan lukien The Pattaya News -englannin- ja thai-sivut kielen perusteella, Pattaya Unplugged sekä Twitter, Instagram, Tumblr , Pinterest, Flipboard, Tiktok ja Youtube tarvittaessa.

Korkean hakukoneoptimointimme ansiosta sinulla on myös vahvat hakukonetulokset yrityksellesi heti artikkelin julkaisun jälkeen, kauan artikkelin julkaisemisen jälkeen.

Lehdistötiedotteita on myös saatavilla kohtuuhintaan pituudesta ja muista tekijöistä riippuen.

Lähetä viestisi sinne ja ota meihin yhteyttä jo tänään sähköpostitse osoitteessa Sales@thepattayanews.com, laita meille viestiä Facebookissa osoitteessa https://web.facebook.com/Thepattayanews/ tai soita markkinoinnin/mainonnan/brändäyksen koordinaattorillemme. Puhumme sujuvaa englantia ja thaimaa.

0889272454- Markkinoinnin/mainonnan koordinaattori

Haluatko, että osallistumme tapahtumaasi tai mainostamme sitä? Haluatko ammattimaisen video-/valokuvatiimimme kuvaavan videon/luovan valokuvia yrityksellesi?

Alkaen kilpailukykyisin hinnoin tapahtumapromootioon 30 päivää/kuukausi. (Tähän kuuluu tapahtuman luominen sosiaalisen median sivuillemme, tapahtumasi esitteen jakaminen säännöllisesti lukijoidemme kanssa, tapahtumasta keskusteleminen päivittäisissä englannin ja thaimaalaisen YouTube-, Facebook- ja TikTok-videoissamme sekä tapahtuman mainos uutisemme ja Pattaya Unplugged -sivumme englanniksi ja thaiksi.)

Osallistuminen tapahtumaasi, räätälöityjen videoiden kuvaaminen, liidien luominen, ammattikuvien ottaminen, LIVE-videot uutis- ja sosiaalisessa mediassa, haastattelut ja tapahtuman isännöinti voidaan järjestää myös yleensä alkaen 10,000, soita tai lähetä sähköpostia suoraan kysymyksiin koska hinnat voivat vaihdella tapahtuman koon ja pyydetyn palvelun mukaan. Teemme mielellämme ammattimaisia ​​videoita edulliseen hintaan!

Videon hinnoittelu edellyttää, että otat meihin yhteyttä suoraan tarjouksen saamiseksi, jotta voimme keskustella laajuudesta ja liiketoiminnan tyypistä. Meillä on täysi ammattimainen sisäinen video- ja valokuvatuotantotiimi.

0614163839

Ota yhteyttä jo tänään!

Lopuksi katso vain muutama esimerkki tyytyväisistä asiakkaista ja mainontatyöstä, jota olemme aiemmin tehneet, saadaksesi ideoita siitä, mitä voimme tehdä ja mitä muut ovat tehneet:

https://thepattayanews.com/2021/03/25/are-you-or-your-family-leaving-moving-from-or-to-pattaya-thailand-we-can-help/

Tarvitsetko asianajajan? Isaan Lawyers on täällä sinua varten!

https://thepattayanews.com/2022/01/30/tasty-minimart-grill-bar-and-cafe-in-pattaya-and-si-racha-updates-their-menu-for-2022/

Etsitkö laadukkaita brittiläisiä päteviä opettajia, jotka suorittavat brittiläisen kansallisen opetussuunnitelman Pattayassa ja Thaimaassa?

Rage Fight Academy Pattaya - täydellinen valinta harjoitteluun, Muay Thai -viisumit saatavilla

Valokuvakierros Cross Pattaya Pratumnak -hotellissa… täydellinen pakopaikka

Queen Vic on Soi 6 tarjoaa nyt viikoittain joka perjantai brittiläinen kiinalainen buffet vain 299 bahtia

Tangty Suki -ravintola Pattayassa tarjoaa tällä hetkellä erikoistarjouksia

Nauti kokemuksestasi tällä Songkranilla Thai Sky Adventuresissa Pattayalla, mukaan lukien erikoisalennukset ja tarjoukset!

Valokuvakierros: Pattaya Beach Club - hyvää ruokaa, juomia, elävää musiikkia ja tunnelmaa kaupungin sydämessä

https://thepattayanews.com/2021/02/09/need-covid-19-travel-insurance-for-your-next-thailand-visit-here-is-a-great-option/

Edellinen on advertoriaali.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/