Airbnb-raportit thaimaalaista majoitusta varaavien intialaisten turistien lisääntyneen: haut kasvoivat 200 prosenttia vuonna 2024

Kansallinen-

Thaimaan hallituksen tiedottaja Chai Watcharong ilmoitti 2. kesäkuuta 2024 intialaisia ​​turisteja koskevan viisumivapauspolitiikan onnistumisesta, joka on voimassa 11. toukokuuta - 11. marraskuuta 2024. Tämän aloitteen tavoitteena on edistää matkailua ja piristää Thaimaan taloutta.

Pääministeri Srettha Thavisin oli aiemmin ottanut käyttöön Destination Thailand Visan (DTV) ja muita viisumipolitiikkaa matkailun edistämiseksi.

Airbnb:n mukaan intialaisten matkailijoiden varaukset kasvoivat 60 % vuosina 2022–2023. Vuonna 2024 intialaisten matkailijoiden majoitushaut Thaimaasta Airbnb:n kautta lisääntyivät yli 200 % suurten lomapäivien, kuten Holi-festivaalin ja pääsiäisen, aikana.

Intialaisten matkailijoiden viisi parasta kohdetta ovat Bangkok, Phuket, Chiang Mai, Krabi ja Koh Samui. Chai korosti, että Airbnb:n tiedot osoittavat merkittävää kiinnostusta Thaimaata kohtaan intialaisten matkailijoiden keskuudessa, erityisesti sukupolvien Z ja Y keskuudessa, joiden osuus Airbnb-varauksista on yli 80 prosenttia.
Intialaiset turistit suosivat majoitusta uima-altaalla, trooppisilla rannoilla, kansallispuistojen lähellä ja kaupunkialueilla. Heillä on myös tapana matkustaa kolmen tai viiden hengen ryhmissä.

Pääministeri Srettha Thavisin ilmaisi luottamuksensa näihin ennakoiviin matkailun edistämistoimiin ja viisumivapauspolitiikkaan ulkomaisten matkailijoiden houkuttelemiseksi. Thaimaan hallitus jatkaa matkailupolitiikan lisätoimien toteuttamista lisätäkseen turistimääriä ja tukeakseen matkailualaa, Chai lisäsi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.