Thai-Kiinan IPSC-käsiasemestaruuskilpailut järjestetään Pattayassa

Pattaya -

"Thai-Chinese IPSC Handgun Championship", kansainvälinen tason 3 käytännön ammuntakilpailu, järjestetään Thaimaan urheiluviranomaisen itäisen alueen koulutuskeskuksessa Pattayassa 7.-9. kesäkuuta.

Tapahtumaan osallistuu yli 400 urheilijaa viidestä maasta, mukaan lukien Kiina, Yhdysvallat, Australia, Kambodža, Filippiinit ja Hong Kong. Mukana on myös 189 thaimaalaista urheilijaa.

Kilpailu toimii viimeisenä karsintatapahtumana Thaimaan maajoukkueen jäsenille, jotka kilpailevat Austalasia-mestaruuskilpailuissa Balin saarella Indonesiassa elokuun lopulla.

SM-kisojen pääjärjestäjä Wat Srichintaankun kertoi olevansa iloinen, että osallistujamäärä ylitti tavoitteen 400 henkilöä. Hän paljasti, että tulee olemaan 18 vaihetta, mukaan lukien ennen ottelua suoritettava testi ja kaksi varustetarkastusta neljä päivää ennen varsinaista kilpailua.

Herra Wat odotti tapahtuman tuovan Pattayalle noin 12-14 miljoonan bahtin taloudellista arvoa, ja toivottavasti thaimaalaiset urheilijat voittavat puolet mitaleista.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.