Thaimaan ilmatieteen laitos varoittaa rankkasateet ja äkilliset tulvat 1.-7

Kansallinen-

Thaimaan ilmatieteen laitos julkaisi 1. kesäkuuta 2024 sääennusteen seuraaville seitsemälle päivälle, 1. - 7. kesäkuuta 2024.

2.–7. kesäkuuta 2024 Andamaanienmerellä ja Thaimaanlahdella vallitsee kohtalainen lounaismonsuuni. Lisäksi matalapainealue kattaa Vietnamin ylemmän rannikkoalueen ja Tonkininlahden. Tämä säämalli aiheuttaa rankkoja sateita joillakin alueilla ja erittäin rankkoja sateita osissa Thaimaan pohjois-, yläkoillis-, keski- ja itäosia.

1. - 3. kesäkuuta 2024 Andamaanienmerellä ja Thaimaanlahdella odotetaan kohtalaisia ​​tuulia ja aaltoja. Andamaanienmeren yläosassa aallot nousevat 1-2 metrin korkeuteen, kun taas Andamaanienmeren alaosassa ja Thaimaanlahdella aallot ovat noin metrin korkeita. Ukkosmyrskyjen aikana aallot voivat ylittää 1 metriä.

4.-7 Andamaanienmeren yläosassa ja Thaimaanlahden yläosassa aallot pysyvät 2024-1 metrin korkeudessa ja Andamaanienmeren alaosassa ja Thaimaanlahden alaosassa aallot ovat noin 2 metrin korkeita. yli 1 metriä korkeat aallot ukkosmyrskyalueilla.

Lisäksi Kiinan Guangdongin maakunnan yläpuolella sijaitseva trooppinen myrsky "Maliksi" liikkuu pohjoiseen koilliseen noin 15 kilometrin tuntinopeudella. Sen odotetaan heikkenevän trooppiseksi lamaan ja sitten vahvaksi matalapainealueeksi. Vaikutusalueiden asukkaiden tulee tarkistaa sääolosuhteet ennen matkaa.

Thaimaan kansalaisten tulee olla varovaisia ​​vaaroista, joita aiheuttavat voimakkaat tai erittäin voimakkaat sateet ja kertyneet sateet, jotka voivat johtaa äkillisiin tulviin ja metsien valumiseen erityisesti mäkisellä alueilla lähellä vesistöjä ja matalalla sijaitsevilla alueilla.

Thaimaanlahdella ja Andamaanienmerellä olevien merimiesten tulee navigoida varovasti ja välttää purjehtimista alueilla, joilla on ukkosmyrskyjä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.