Pattaya Big Bike Rider antautuu Pattaya Tunnelin holtittoman temppuvideon leviämisen jälkeen

Pattaya -

20-vuotias thaimaalainen antautui Pattayan poliisille, kun sosiaalisessa mediassa levisi video, jossa hän suoritti vaarallisen tempun ajaessaan moottoripyörällään etupyörän sisällä Pattayan keskustunnelin sisällä. kuten täällä Facebookissamme näkyy.

Antautuminen tapahtui 8. kesäkuuta kello 2 Pattayan poliisiasemalla. Epäilty, jonka Pattayan poliisi tunnisti vain Wachirawitiksi, 20, myönsi olevansa kuljettaja videolla. Hän myönsi kuulemma suorittaneensa holtittomasti pyöräpyörän ja väitti, että hän oli "vaikuttunut tunnelin uudesta valaistuksesta" ja halusi yksinkertaisesti saada mukavan videon, jossa hän suoritti tempun uudella valaistuksella. Hän myönsi myös, että hän tiesi, että moottoripyörillä oli kiellettyä käyttää tunnelia, mutta hän meni kuitenkin tarkoituksella sisään saadakseen materiaalin.

Häntä kuvaanut henkilö oli hänen ystävänsä, Wachirawit sanoi ja lisäsi, ettei hän koskaan odottanut materiaalin leviävän virukseen, ja hän oli epävarma siitä, kuinka materiaalia jaettiin hänen pienen piirinsä ulkopuolelle.

Pol. Eversti Nawin Theerawit, Pattayan poliisiaseman komentaja, selitti, että Wachirawitin toiminta on enintään viisi rikosta, mukaan lukien huolimaton ajaminen tai ajaminen tavalla, joka osoittaa piittaamattomuutta itsensä tai muiden turvallisuuden suhteen, ajo ilman lupaa, liikenteen noudattamatta jättäminen kyltti, ajaa kielletyllä alueella eikä näytä rekisterikilpiä.

Viranomaiset ovat pidättäneet Wachirawitin jatkokäsittelyä varten. Myös hänen temppuissa käytetty valkoinen Yamaha R7 -moottoripyörä on takavarikoitu ja takavarikoitu.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.