Akira Club Pattaya Grand avautuu tällä viikolla!

Valmistaudu eeppiseen julkaisuun! Tule kanssamme avajaisiin Akira Club Pattaya💜, uusin klubi Walking Streetin sydämessä ainutlaatuisella konseptilla.

Avajaisviikonloppunamme ovat KEVU ja 39 Kingdom. KEVU on kansainvälisesti arvostettu DJ W&W:n levy-yhtiön Rave Culturelta. Energisistä esityksistään ja massiivisista hiteistään tunnettu KEVU on vallannut EDM-skenen myrskyllä.

Hänen yhteistyökappaleensa "Incoming!" with W&W on ollut festivaalien suosikki, jota ovat soittaneet suuret DJ:t, kuten Hardwell ja David Guetta, ja se on kerännyt merkittävää huomiota maailmanlaajuisesti. Nauti Walking Streetin parhaasta äänestä yhdessä upeiden valojen ja jännittävän EDM-kokemuksen kanssa 7.-8. kesäkuuta!

Erityisiä kohokohtia ovat kaksi ainutlaatuista esitystä: LED Drum Performance ja Dance Show upeilla puvuilla. Ja parasta tässä on ilmainen sisäänpääsy! Nähdään siellä kahdeksi yöksi jatkuvaa hauskanpitoa Akira Club Pattayassa!⏰

Ovet auki klo 22 myöhään.

📝 Varaukset tai lisätiedot:
☎️ 081-135-4063
✅ Virallinen linjatunnus: @akiraclub
📍 Kävelykatu 15

Vieraile Akiran Facebookissa ja tykkää ja seuraa heitä päivityksiä varten TÄSTÄ.Tai, Jos pidät Instagramista, vieraile heissä täällä.Lopuksi, jos haluat TikTokin, napsauta tai napauta tätä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/