IFFB isännöi Pattaya Muscle Thailand Mens Physique Pro -tapahtumaa

KUVA: IFBB PRO League Thaimaa

Pattaya -

IFFB Proleague Thailand isännöi Pattaya Muscle Thailand Men's Physique Pro -kehonrakennuskilpailun, joka kokoaa yhteen urheilijoita ympäri maailmaa 1.

Tapahtuma, joka järjestetään yhteistyössä Muscle Factory Pattayan kuntosalin kanssa, on merkittävä virstanpylväs Pattayalle, sillä siitä tulee ensimmäinen kaupunki alueella, joka isännöi näin korkean profiilin kilpailua.

Pattaya Muscle Thailand Men's Physique Pro on tarkoitus järjestää A-One The Royal Cruise -hotellissa. Kilpailuun odotetaan yli 70 urheilijaa Euroopasta, Aasiasta ja arabien mantereilta. Tapahtumassa on sekä amatööri- että ammattilaisluokkia, ja kohokohta on Professional-divisioona, jossa urheilijat viidestä maasta kilpailevat mahdollisuudesta päästä Olympiaan Yhdysvalloissa.

IFFB Proleague Thailand on järjestänyt kehonrakennuskilpailuja viimeisen neljän vuoden ajan Thaimaan eri alueilla. Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan tukemaan urheilijoita.

KUVA: IFBB PRO League Thaimaa

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.