Pattayan poliisi valvoo liikennelainsäädäntöä Koh Larnin moottoripyörien vuokrauksille, painottaa turvallisuutta

Pattaya -

31. toukokuuta 2024 Pattayan kaupungin poliisit ja asiaankuuluvat virastot suorittivat kenttätarkastuksen liikennelakien noudattamisen valvomiseksi ja ohjeiden antamiseksi moottoripyörien vuokraajille Koh Larnissa, Chonburissa.

Video tästä tarinasta löytyy täältä YouTube-kanavaltamme.

Poliisi korosti, että vuokramoottoripyörien kuljettajien on tarkistettava turistien ajokortit ennen palvelujen tarjoamista. Lisäksi he toistivat, että sekä thaimaalaisilla että ulkomaisilla turisteilla on aina oltava kypärät ajon aikana.

Hotelli- ja majoitustoiminnan harjoittajia kehotettiin lopettamaan golfautojen vuokraaminen turisteille mahdollisten turvallisuusriskien ja saaren reittien tuntemattomuuden vuoksi.

Hotellioperaattorit voivat kuitenkin jatkaa golfkärryjen käyttöä omiin kuljetustarpeisiinsa.
Pattayan kaupungin poliisi asettaa matkailijoiden turvallisuuden etusijalle ja pyrkii tehostamaan turvatoimia varmistaakseen vierailijoille positiivisen kokemuksen.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.