Bangkokin kuvernööri allekirjoitti sopimuksen sähköviranomaisen kanssa älykkään kaupungin kehittämisen ja uusiutuvan energian edistämisestä

Bangkok -

30. toukokuuta 2024 Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt ja Wilas Chaloeysat, Metropolitan Electricity Authorityn (MEA) kuvernööri, allekirjoittivat yhteisymmärryspöytäkirjan (MOU) edistääkseen älykkäiden kaupunkien kehittämistä ja uusiutuvan energian hankkeita.

Kuvernööri Chadchart korosti, että Thaimaan pääkaupunkina ja talouden keskuksena Bangkokin hallitus on sitoutunut kestävään energiaan ja tehokkuuteen erityisesti aurinkovoimajärjestelmien käytön kautta. Hän korosti Bangkokin energiatoimintasuunnitelmaa, jonka tarkoituksena on puuttua ilmastonmuutokseen Bangkokin ilmastonmuutosta koskevan yleissuunnitelman 2021–2030 mukaisesti.

Suunnitelmaan sisältyy puhdasta energiaa koskevia aloitteita, kuten aurinkovoimajärjestelmiä, Wi-Fi-yhteensopivia älykkäitä hehkulamppuja ja muita IoT-laitteita, jotka ovat välttämättömiä Bangkokin muuttamiseksi älykkääksi kaupungiksi.

Wilas totesi, että MEA, kansainvälinen sähkönjakeluteknologian johtaja, on omistautunut tukemaan Bangkokin älykkään kaupungin tavoitteita. Uusiutuvia energiajärjestelmiä hyödyntämällä MEA pyrkii saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteet, torjumaan ilmastonmuutosta ja edistämään energiansäästöä vähähiiliseen yhteiskuntaan.

Lisätietoja aurinkosähköjärjestelmistä saa MEA:n puhelinkeskuksesta numerosta 1130.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.