Väitetty rattijuoppo törmäsi lava-auton sähköpylvääseen Pattayalla

Pattaya -

Väitetty humalainen kuljettaja törmäsi lava-autonsa katuvaloon Pattayalla aikaisin torstaiaamuna ja loukkaantui.

Tapaus sattui kello 2 aamulla 20. toukokuuta Sukhumvit Roadilla Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Pelastuslaitokset ja Pattaya News -tiimi kiiruhtivat paikalle onnettomuusraportin jälkeen.

Saapuessaan pelastustyöntekijät löysivät valkoisen Nissan Navara -lava-auton kaatuneena keskikulmasta. Kuljettaja, 40-50-vuotias tuntematon thaimaalainen, löydettiin loukussa ja loukkaantuneena hylyn sisältä. Pelastajat poistivat hänet hylystä ennen kuin veivät hänet Banglamungin sairaalaan hoitoon. Pelastustyöntekijöiden mukaan mies oli myös humalassa.

Silminnäkijä, Mr. Chaiwat Thodphakdee, 20, kertoi nähneensä lava-auton kääntyvän ja kiihtyvän ennen kuin se törmäsi katuvaloon. Hän totesi myös, että kuljettaja vaikutti olevan humalassa.

Pattayan poliisi tutkii onnettomuutta lehdistöaikana. He myös tarkistavat, ajoiko hän alkoholin vaikutuksen alaisena, koska hän oli suunnitellut verikokeen tekemistä sairaalassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.