Thaimaan pääministeri Srettha nimittää entisen varapääministerin ja lakiasiantuntijan Wissanu Krea-ngamin kabinetin neuvonantajaksi

Kansallinen-

Klo 5 30. toukokuuta 29 Thaimaan pääministeri Srettha Thavisin ilmoitti entisen varapääministerin ja lakiasiantuntijan Wissanu Krea-ngamin nimittämisestä hallituksen sihteeristön neuvonantajaksi.

Tämä nimitys herätti yhteiskunnallisia kiistoja Wissanun aiemman roolin vuoksi kenraali Prayut Chan-o-chan hallituksessa. Pääministeri Srettha tunnusti aiemmat erimielisyytensä Wissanun kanssa, mutta ylisti hänen lainopillista asiantuntemustaan ​​ja päätöksentekokykyään.

Huolimatta yleisön kielteisestä käsityksestä edellisestä hallituksesta Srettha korosti Wissanun laajaa tietämystä Thaimaan lainsäädännöstä ja valmiuksia hallituksen asioihin, minkä hän uskoo hyödyttävän Thaimaan kansalaisia.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan Srettha antoi määräyksen nimittää Wissanu pääministerin neuvonantajaksi. Wissanun päätehtäviin kuuluu oikeudellisen neuvon antaminen pääministerille ja lakiasioiden pohtiminen hallituksen kokouksissa.

Srettha selvensi, että Wissanun nimittäminen ei liity käynnissä oleva oikeusjuttu Thaimaan ministeri Pichit Chuenbania vastaan.

Wissanu tunnetaan lähes tietosanakirjallisesta Thaimaan lain tuntemuksestaan, ja hän oli suurelta osin vastuussa Prayutin hallituksen onnistuneesta ohjaamisesta ulos monista mahdollisista oikeudellisista järjettömyyksistä ja tuomioistuinongelmista.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.