Thaimaan valtiovarainministeriö ehdottaa arvonlisäveron muutosta alle 1,500 XNUMX bahtiin tuontitavaroihin

Kansallinen-

Apulaisvaltiovarainministeri Chulaphan Amornvivat ilmoitti 30. toukokuuta 2024 valtiovarainministeriön ehdotuksesta alle 1,500 XNUMX bahtin arvoisten tuontitavaroiden arvonlisäveron (ALV) kantamiseen liittyvien lakien muuttamisesta.

Varaministeri Chulaphan totesi, että valtiovarainministeri Pichai Chunhavajiran hyväksymän lain tavoitteena on luoda oikeudenmukaisempi järjestelmä julkisen ja yksityisen sektorin maahantuojille, kansainvälisille valmistajille ja pk-yrityksille Thaimaassa.

Tämä ehdotus esitetään hallitukselle ensi viikolla.
Aluksi Tullivirasto vastaa alle 1,500 1,500 bahtia arvoisten tuontitavaroiden arvonlisäveron perimisestä ja tulojen siirtämisestä Verohallinto-osastolle, kuten nykyinen prosessi yli XNUMX XNUMX bahtia arvoisten tavaroiden osalta.

Lisäksi valtiovarainministeriö harkitsee verolain muuttamista ja käy keskusteluja verkkoalustan toimijoiden kanssa helpottaakseen arvonlisäveron suoraa perimistä ja lähettämistä verovirastolle.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.