Pattayan pormestari istuttaa keltaisia ​​tähtiä juhlimaan Thaimaan kansallista puupäivää

Pattaya -

Pattayan pormestari Poramase Ngampiches johti puiden istutusseremoniaa, jossa istutettiin puita ja osallistuttiin julkisiin aktiviteetteihin menneen Thaimaan kansallispuupäivän kunniaksi 22. toukokuuta.

Tapahtuma, joka järjestettiin 30. toukokuuta, oli myös osa "Pattaya Moves Towards a Low Carbon City" -projektia. Seremoniaan osallistui useita Pattayan kaupunginvaltuuston jäseniä, kansalaisia ​​ja vapaaehtoisia.

Kaupungin tiedotteen mukaan Thaimaan kansallinen kunnallisliitto ja Euroopan unioni ovat valinneet Pattayan kaupungin yhdeksi 15 oppimiskeskuksesta "Thai Municipality Moves Towards Low Carbon City" -projektissa.

Hankkeen tavoitteena on kannustaa valtion virastoja, oppilaitoksia, yrityksiä, yhteisöjä, kansalaisia ​​ja turisteja auttamaan Pattayan luonnonvarojen ja ympäristön kunnostamisessa, jotta siitä tulisi kestävämpi kaupunki.

Tapahtuman aikana Pattayan yleisille alueille istutettiin yhteensä 200 Yellow Star -puuta. Pattaya Klangin yleiseen puistoon istutettiin XNUMX puuta, ja loput puut istutetaan Khao Phra Yaihin myöhemmin.

Haastattelussa The Pattaya Newsille, Mr. Poramase totesi, että Pattaya Klang -risteyksen julkinen puisto on yksi Pattayan tärkeimmistä viheralueista. Se tarjoaa varjoisan alueen rentoutumiseen tai perheen piknikille. Pormestari kannusti yleisöä hävittämään jätteensä asianmukaisesti puiston puhtauden ja järjestyksen ylläpitämiseksi.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2024!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.