Chiang Main eläintarhasta paennut punainen kenguru löydettiin kuolleena Huai Chang Khianin vesiputouksen läheltä

Chiang Mai-

Toukokuun 29. päivänä 2024 Chiang Main paikalliset tiedotusvälineet kertoivat, että punainen kenguru pakeni Chiang Main eläintarhasta, ja kuljettaja huomasi hänet Doi Suthep-Pui National Park -tiellä Chiang Maissa.

Virusvideo, joka on kuvattu kello 7 aamulla 50. toukokuuta, herätti nettikäyttäjien huolen kengurun turvallisuudesta ja kulkukoirien mahdollisesta uhasta. Kerrottiin, että punainen kenguru oli kahden vuoden ja kuuden kuukauden ikäinen naaras.

Varhain aamulla 30. toukokuuta yli 40 poliisia Chiang Main eläintarhasta ja Doi Suthep-Puin kansallispuistosta oli etsinyt jalkaisin toista päivää löytääkseen karanneen kengurun kilometrin säteeltä. Kengurun jälkiä, mukaan lukien lantaa ja jalanjälkiä, oli löydetty syvältä Doi Suthepin metsistä, mutta eläin pysyi vapaana.

Valitettavasti Chiang Main upseerit löysivät punaisen kengurun kuolleena klo 2 Huai Chang Khianin vesiputouksen alapuolelta, 30 kilometrin päässä Chiang Main eläintarhasta.

Aluksi upseerit päättelivät, että kenguru oli saattanut pudota vahingossa vesiputoukseen eikä kyennyt kiipeämään takaisin ylös. Kansallispuiston virkailijoiden mukaan ei löytynyt jälkiä muiden eläinten puremista tai naarmuista.

Tästä syystä eläinlääkärit suorittavat punaiselle kengurulle ruumiinavauksen selvittääkseen tarkan kuolinsyyn. Ei ole tarkempaa tietoa siitä, kuinka kenguru pakeni eläintarhasta, TPN totesi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.