Nuoret intiaanit lisäävät matkaa Thaimaahan, ja Z-sukupolvi ja Millennials muodostavat 80 prosenttia intialaisten Airbnb:n varauksista

Bangkok, Thaimaa, 29. toukokuuta 2024 - Airbnb:n uudet tiedot paljastavat, että vuosina 2022–2023 intialaisten Airbnb-vieraiden Thaimaassa tekemät varaukset kasvoivat yli 60 prosenttia edellisvuoteen verrattuna* ja huomattava kiinnostuksen nousu viimeaikaisten holi- ja pääsiäisviikonloppujen aikana, kun intialaisten vieraiden Thaimaassa yöpymishaut tänä aikana lisääntyivät yli 200 prosenttia.**

Thaimaan matkailu- ja urheiluministeriön tietojen mukaan Intia on Thaimaan viidenneksi suurin maahantulomarkkina. Tämä intialaisten matkustajien kiinnostuksen kasvu johtuu hallituksen viisumivapauspolitiikasta ja hallitus vahvistaa kuuden kuukauden jatkoajan 11. marraskuuta 2024 asti. Airbnb jakaa viimeisimmät tiedot Intian ja Thaimaan matkailutrendeistä aina suosikkikohteistaan, heidän haluamiinsa oleskelutyyppeihin, matkustajatyyppeihin ja väestötietoihin.

Tämä Airbnb:n matkailukiinnostuksen nousu saattaa johtua Intian muuttuvasta väestörakenteesta ja uudesta, enemmän matkustamisesta kiinnostuneesta nuoresta sukupolvesta. Z-sukupolven ja Millennial Intian vieraiden osuus vuoden 80 varauksista oli 2023 prosenttia*. Intiassa on maailman korkein Z-sukupolven ja Millenniaalien väkiluku, joten ei ole yllättävää, että nuoret ovat Airbnb:n vetovoiman ytimessä myös Intiassa.

Thaimaan kaupunki- ja rantakohteet muodostivat Intialaisten Airbnb:n 5 eniten varaamaa kohdetta:***

  • Bangkok
  • Phuket
  • Chiang Mai
  • Krabi
  • Samui

Halu ranta- ja kaupunkilomoihin näkyy myös intialaisten valitsemissa yöpymisissä Intialaisvieraiden Thaimaassa eniten varaamat Airbnb-luokat olivat uima-allas, trooppinen, lähellä rantaa, lähellä kansallispuistoa ja ikoninen kaupunki. ***

Intialaisten Airbnb-varausten perusteella Duo- ja Solo-matkailijat olivat suurimmat matkustajatyypit, kun taas pienryhmät (3-5 henkilöä) ja keskikokoiset ryhmät (5 henkilöä+) kasvoivat nopeimmin, ja ne kasvoivat noin 67 prosenttia ja 68 prosenttia vuodessa. vastaavasti* vuonna 2023.

"Airbnb-matkailijat Intiasta osoittavat edelleen rakkautensa Thaimaata kohtaan kasvavalla kiinnostuksella tutkia kohteita eri puolilla maata. Joidenkin Thaimaan huippukohteiden lisäksi näemme intialaisia ​​vieraita tutustumassa vähemmän tunnettuihin alueisiin ja tukemassa Thaimaan osallistavampaa matkailua, joka levittää taloudellisia mahdollisuuksia useammalle ihmiselle useammissa paikoissa, ei vain suurissa kaupungeissa”, sanoi Amanpreet Bajaj, Airbnb:n Kaakkois-Aasian, Intian, Hongkongin ja Taiwanin pääjohtaja.

"Thain hallituksen viisumivapauden laajentaminen molempien maiden kansalaisille tukee ja edistää maahantulomatkailua entisestään. Intialaisten matkailijoiden keskuudessa on vahva Thaimaan halu, ja jatkamme Thaimaan matkailualoitteiden tukemista ja autamme saamaan Thaimaan intialaisten matkailijoiden mieleen.

Rantakohteita ja uima-allashuviloita suosivat intialaisten Airbnb:n suosituimmat Amazing Pools -majoitukset vuonna 2023:

*Perustuu Intian käyttäjien varaustietoihin vuosilta 2023 vs. 2022. Z-sukupolven vieraat ovat 18–29-vuotiaita ja Millenial-vieraat 30–39-vuotiaita.

**Perustuu Intian käyttäjien hakutietoihin pitkältä juhla- ja pääsiäisviikonlopulta, jolloin sisäänkirjautumispäivät ovat 23.–31 verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon.

***Perustuu Intian käyttäjien vuoden 2023 varaustietoihin.

Sponsoroitu/mainos

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.