Kannabiksen kannattajien mielenosoitus Bangkokissa: Yli 1,000 XNUMX ihmistä toimitti kansankannabislain Thaimaan pääministerille

Kansallinen-

28. toukokuuta 2024 Wisarat Phanprasat, Western Herbal Community Business Networkin johtaja Kanchanaburissa yhdessä yli 1,000 kannabiksen kannattajan kanssa, esitti luonnoksen kansankannabislakista ja vetoomuksen Thaimaan pääministerille Yhdistyneiden kansakuntien edessä. Kansakunnat Bangkokissa.

Heidän ensisijaisena vaatimuksensa oli vastustaa kannabiksen luokittelua huumausaineeksi, mikä olennaisesti kriminalisoisi sen.

Wisarat, joka toimii myös Thaimaan lääkekannabisteollisuusyhteisön puheenjohtajana, korosti, että hänen verkostoonsa kuuluu yli 450 yhteisöyritystä eri puolilla Thaimaata. Tällä verkostolla, joka on yksi suurimmista laatuaan maassa, on laillinen lupa viljellä kannabista lääketieteellisiin tarkoituksiin.

Julkisessa lausunnossaan Wisarat vastusti voimakkaasti kannabiksen luokittelua laittomaksi huumeeksi. Hän varoitti, että tällainen toimenpide voi johtaa thaimaalaisen perinteisen lääketieteen lääkäreiden työttömyyteen, koska he luottavat kannabikseen hoidoissaan, toisin kuin nykyajan lääkäreillä, joilla on käytössään muita kannabisperäisiä lääkeaineita.

Wisarat korosti kannabisteollisuusyhteisön tekemiä merkittäviä taloudellisia sitoumuksia, mukaan lukien Euroopan unionin kanssa allekirjoitettu MOU ja yli 40 miljoonan bahtin investointi kannabis-liiketoimintaan.

Yhteisöön kuuluu yli 450 yritystä, joissa on yli 10,000 2 jäsentä. Hän sijoitti henkilökohtaisesti yli 14 miljardia bahtia kannabisviljelmiin ja suoritti huumekomitean ja FDA:n XNUMX kuukauden hyväksymisprosessin saadakseen lailliset luvat kannabisliiketoiminnalle.

Hän korosti, että yhteisö on valmis noudattamaan kaikkia hallituksen määräyksiä ja kriteerejä. Hän kuitenkin kehotti hallitusta tukemaan heidän pyrkimyksiään ja ryhtymään päättäväisiin toimiin laittomasti tuotuja kannabiksensilmuja vastaan.

Lopuksi Wisarat pyysi hallitusta harkitsemaan uudelleenluokitteluehdotusta korostaen kannabiksen taloudellista arvoa, sen kannattajien tukea ja sitä laillisesti viljelevien oikeuksia.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.