Thaimaan entinen pääministeri Thaksin Shinawatra joutuu syytteeseen Lese Majesten syytteistä

Kansallinen-

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat 28. toukokuuta 2024, että Thaimaan entistä pääministeriä Thaksin Shinawatraa edustava asianajaja vieraili oikeuslaitoksessa pyytääkseen lykkäämään 9. toukokuuta klo 29 järjestettäväksi suunnitellua kuulemista poliittisista rikoksista syytteeseen liittyvässä asiassa. § 112, joka tunnetaan myös nimellä Lese Majeste.

Asianajajan mukaan Thaksinin kerrotaan saaneen COVID-19-tartunnan, ja lääkärit ovat neuvoneet häntä lepäämään ja pysymään tarkkailussa 3 asti.

TPN on aiemmin käsitellyt Thaksinin tapausta korostaen rikoslain 112 §:n mukaisia ​​syytteitä monarkiaa vastaan ​​​​väitetyistä rikoksista.

Valtakunnansyyttäjänvirasto piti tapausta koskevan lehdistötilaisuuden 9. toukokuuta kello 00. Asiasta kertoi Thaimaan kansallinen media oikeusministeri oli antanut määräyksen Thaksinin nostamisesta syytteeseen.
Valtakunnansyyttäjänvirasto ei kuitenkaan voinut nostaa syytettä Thaksinia vastaan ​​tuomioistuimessa, koska hän ei ollut läsnä suunnitellussa kuulemisessa. Asianajaja haki valtakunnansyyttäjänviraston määräyksen käsittelyn lykkäämistä 25 klo 2024.

Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan syyttäjänvirasto suostui olosuhteiden harkinnan jälkeen lykkäämään kuulemisen 18 mahdollistaakseen jatkokäsittelyn.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.