Sisäministeriö vaatii välittömiä toimia sähkösavukkeiden hävittämiseksi

LEHDISTÖTIEDOTE:

Sisäministeriö on ilmoittanut, että e-savukkeiden hävittäminen on kiireellistä, koska hallintoviranomaiset ovat jatkuvasti raportoineet sähkösavukkeiden murtumisesta.

Varapääministeri ja sisäministeri Anutin Charnvirakul on korostanut kiireellistä tarvetta poistaa sähkösavukkeet sen jälkeen, kun hallintoviranomaiset ovat raportoineet johdonmukaisista sähkösavukkeiden rikoksista.

Anutin totesi, että asia saattaa tuntua vähäiseltä, mutta se on merkittävä kansallinen ongelma. Non-Smoking Campaign Foundation raportoi äskettäin, että jo 10-vuotiaat lapset ovat tulossa riippuvaisiksi sähkösavukkeista. Hän korosti, että e-savukkeet vaikuttavat haitallisesti lasten aivojen kehitykseen. "Lapset ovat kansakunnan tulevaisuus", hän sanoi ja lisäsi, että e-savukkeet haittaavat Thaimaan kilpailukykyä maailmanlaajuisesti, koska heistä riippuvaisia ​​thaimaalaisia ​​lapsia on paljon.

Ministeri Anutin mainitsi, että kansanterveysministeriön lääkärit ovat yksimielisiä siitä, että sähkösavukkeet ovat vaarallisia eivätkä tarjoa mitään hyötyä. Hän huomautti, että e-savukkeet ovat yhtä haitallisia kuin perinteiset savukkeet, jotka sisältävät riippuvuutta aiheuttavaa nikotiinia.

Nikotiinin puute johtaa vieroitusoireisiin, jotka vaikuttavat henkiseen keskittymiseen ja keskittymiseen. Sähkösavukkeet ovat hälyttävämpiä, koska ne ovat helposti saavutettavissa ja niiden riippuvuus on korkea, erityisesti lasten keskuudessa. Laiton myynti on rehottaa kouluissa ja niiden ympäristössä, vaikka se on lainvastaista.

Ministeri huomautti, että monet vanhemmat ovat valittaneet tästä asiasta, joka vaatii välitöntä huomiota. Yleisön vihjeiden ansiosta viranomaiset ovat onnistuneet takavarikoimaan tehokkaasti sähkösavukkeita, joiden takavarikoitujen esineiden arvo on satojen tuhansien ja satojen miljoonien bahtien arvosta.

Edellinen on Thaimaan hallituksen PR-osaston lehdistötiedote.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.