Uneliaan 18-pyöräisen kuljettajan onnettomuus johti useisiin kuolemiin ja vammoihin Pattayan moottoritiellä

Pattaya -

Eilen aamulla Pattayan lähistöllä moottoritiellä tapahtui kauhistuttava onnettomuus, johon osallistui 18-pyöräinen kuljettaja, jonka kuljettaja oli väsynyt. Kaksi ihmistä kuoli ja useita loukkaantui.

Tapaus sattui noin kello 8 tiistaina 40. toukokuuta valtatiellä 28 Pattayaan Nong Pla Lain osa-alueella, Banglamungin alueella, Chonburin maakunnassa. Sawang Boriboonin pelastustyöntekijät kiiruhtivat paikalle saatuaan ilmoituksen.

Siellä pelastajat löysivät 18-pyöräisen kuorma-auton, joka kuljetti sementtilevyjä ja oli törmännyt tienvarsiliikkeeseen. Ymmärrettiin, että kuorma-auton kuljettaja oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ja suistunut tieltä ennen kuin törmäsi yhteen lava-autoon, kahteen moottoripyörään, kahteen sähköpylvääseen ja kauppaan. Törmäys aiheutti laajoja vahinkoja ajoneuvoille ja myymälälle, ja se levitti roskia tapahtumapaikalle.

Pelastustyöntekijät antoivat lääkintäapua viidelle loukkaantuneelle ja irrottivat 18-pyöräisen kuorma-auton kuljettajan, joka jäi loukkuun hylkyyn. Loukkaantuneet kuljetettiin Banglamungin sairaalaan jatkohoitoa varten. Eräs nainen loukkaantui vakavasti, kun kuorma-auto murskasi hänen molemmat jalkansa.

Lisäksi kerrottiin, että kaksi naista sai surmansa onnettomuudessa. Vainaja tunnistettiin 25-vuotiaaksi neiti Sirinthorn Muangtoniksi ja 17-vuotiaaksi tytöksi, jonka nimeä ei pidetty hänen ikänsä vuoksi. Molemmat olivat liikkeen työntekijöitä ja he olivat yhdessä moottoripyörällä liikkeen edessä, kun kuorma-auto törmäsi heihin ja murskasi heidän ruumiinsa hirveästi.

Alustavien tietojen mukaan Rung Saengkhamchu, 50-pyöräisen auton 18-vuotias kuljettaja, myönsi poliisille, että hän oli nukahtanut rattiin unen puutteen vuoksi. Mies loukkaantui vain lievästi. Hän pyysi anteeksi aiheuttamaansa tragediaa.

Asianomaiset poliisit tutkivat onnettomuuden tarkkaa syytä ja heidän odotetaan nostavan Rungia syytteeseen hänen piittaamattomasta toimistaan.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.