Brittituristit, jotka osallistuivat viraaliseen Soi Sixin tappeluun vartijoiden kanssa, jättävät virallisen oikeudellisen valituksen

Pattaya, Thaimaa – Virustapauksessa, joka on noussut kansainvälisiin uutisotsikoihin ja saanut aikaan merkittäviä spekulaatioita ja keskusteluja verkossa, ryhmä riippumattomia sopimusvartijoita hyökkäsi julmasti brittimatkailijoiden kimppuun kiihkeän kiistan jälkeen vilkkaasta Soi 6 Pattayasta viime viikonloppuna. Pattayan poliisin mukaan hyökkäys herätti vakavia huolia turvallisuudesta ja tahrasi suositun matkailukohteen perheystävällisen kuvan.

Varhaisiltana 24 ulkomaisten turistien ja Soi Sixin riippumattomia paikallisia baareja valvovan sopimussuhteisen vartijan välillä syntyi yhteenotto, kuten täällä ilmoitimme.

Kiista, joka alkoi kiistana baarin laskusta, jossa uhrit näyttävät tulleen aggressiivisiksi ja vastakkainasettelevan baarin henkilökuntaa ja turvallisuutta, vaikka ulkomaalainen mies työnsi baarista jossain vaiheessa toisen asiakkaan, joka näytti yrittävän. rauhoittamaan tilannetta, kärjistyi fyysiseksi väkivallaksi jättäen uhrit pahoinpideltyiksi ja mustelmiksi. Tapaus tallentui videolle, mikä herätti raivoa ja tuomitsemista.

Videota ei jaeta tässä artikkelissa, koska se voi loukata herkkiä katsojia.

Erityisesti kuvamateriaali, jossa yksi vartija potkaisi väkivaltaisesti turistia päähän makaaessaan jo maassa pahoinpideltynä, aiheutti raivoa ja nousi otsikoihin ympäri maailmaa. Vartija väitti, että uhri hyökkäsi hänen kimppuunsa ensimmäisenä ja mursi nenänsä kadulla, mistä alkoi tappelu.

Jotkut arvelivat, että mies oli vakavasti loukkaantunut, koomassa tai kuollut, mutta mikään näistä ei pitänyt paikkaansa, sillä uhri kertoi Pattayan poliisille tänään, että hän oli onnistunut kävelemään enimmäkseen vahingoittumattomana tapahtumasta ja palaamaan hotelliinsa..

Itse asiassa mukana ollut mies sanoi, että hän jopa palasi juomaan samana iltana Walking Streetillä.

Uhrit, jotka kävelivät pois taistelusta, tallentuivat CCTV-materiaalille, joka julkaistiin Pattaya Newsille useita päiviä aiemmin.

Pol. Eversti Navin Teerawit, Pattayan kaupungin poliisiaseman päällikkö, on henkilökohtaisesti johtanut tutkintaa. Poliisi otti tekijät kiinni nopeasti jotka myöhemmin pyysivät anteeksi tekojaan Pattayan poliisi oli kuitenkin tarvinnut uhrien todistajanlausunnon edetäkseen oikeustoimissa, ja he ovat viettäneet viimeiset päivät etsiessään heitä ja kannustaneet heitä verkossa PR-lausuntojen kautta tulemaan tapaamaan poliisia tehdäkseen muodollisia oikeudellisia valituksia.

Pään potkimisen uhri, jonka Pattayan poliisi tunnisti herra Bryce Mahoneyksi, 42-vuotias brittiläinen, tapasi lopulta poliisin tänään 29. toukokuuta 2024 sekä miehen, jota hän kutsui veljekseen, mutta se oli epäselvää. jos tapahtumassa oli verisukua. He tapasivat poliisin tänä iltana Pattayan poliisiasemalla noin kello 6 sen jälkeen, kun Pattayan lainvalvontaviranomaiset ja Thaimaan kuninkaallisen armeijan rykmentti 00 olivat löytäneet heidät onnistuneesti, ja heitä oli pyydetty auttamaan miesten löytämisessä. Mr. Mahoney on turisti ja voi laillisesti oleskella Thaimaassa kesäkuun 2. päivään asti, lisäsi eversti Navin.

Mr. Mahoney kertoi hyökkäykseen johtaneista tapahtumista ja kertoi poliisille, että hän ja hänen ystävänsä olivat juhlineet hänen syntymäpäiväänsä Soi Sixin baarissa. Mr. Mahoney myönsi olleensa päihtynyt ja juonut alkoholia koko iltapäivän ja vahvisti, että juomalaskua koskeva kiista kiihtyi kireäksi sanalliseksi konfliktiksi baarin henkilökunnan kanssa, joka soitti turvallisuuteen, mikä vain pahensi herra Mahoneyta ja hänen ystäviään, mikä sitten huipentui. fyysisessä väkivallassa kadulla baarin edessä.

Mr. Mahoney on nyt tehnyt virallisesti valituksen Pattayan poliisille, joka tutkii virkailijoita ja pyytää oikeustoimia häntä vastaan ​​hyökkääviä vartijoita vastaan. Hänen vammoihinsa kuuluivat mustelmat kasvoissa ja päässä mutta hän ei loukkaantunut vakavasti eikä tarvinnut sairaalahoitoaMahoneyn mukaan. Lyhyen vierailun jälkeen takaisin hotelliinsa tappelun jälkeen, kuten todettiin, Mr. Mahoney sanoi, että hän meni sitten ulos juomaan lisää Walking Streetillä ilman ongelmia.

Sillä välin yksi herra Mahoneyn ystävistä päätti olla ilmoittamatta rikoksesta tai tunnistamatta itseään turvallisuus- ja yksityisyyssyistä, eikä hän ole enää Pattayalla. Tämän uskotaan olevan videolla näkyvä mies, joka on nähty työntävän toisen asiakkaan ulos baarista ennen yhteenottoa vartijoiden kanssa.

Sillä välin eversti Navinin mukaan hyökkäyksestä vastuussa oleva turvaryhmä toimi itsenäisesti ilman Pattaya Cityn virallista hyväksyntää tai koulutusta. He eivät olleet suoraan sidoksissa mihinkään baariin tai ryhmään, eversti Navin sanoi, ja urakoitsijat rikkoivat Thaimaan hallituksen politiikkaa. Seurauksena on, että riippumattomien vartijoiden ryhmä joutuu oikeudellisiin toimiin myös tästä, sanoi eversti Navin.

Pattayan poliisi jatkaa tutkintaa, ja tekijöitä vastaan ​​voidaan nostaa lisäsyytteitä. Tässä vaiheessa on epäselvää, joutuuko uhreille vastasyytteitä, kuten väitetystä toisen asiakkaan työntämisestä ulos baarista tai väitetystä vartijan nenän murtamisesta.

Pattayan poliisi korosti myös, että jos turistilla on ongelma laskun kanssa, hänen on soitettava turistipoliisi numeroon 1155 puolueettomana osapuolena auttamaan tilanteessa sen sijaan, että hän yrittäisi keskustella tai väitellä asiasta henkilökunnan tai turvallisuuden kanssa. Eversti Navin sanoi, että poliisi vastaa mahdollisimman nopeasti kaikkiin laskuriistaan ​​liittyviin avunpyyntöihin.

Pattaya News pitää sinut ajan tasalla tästä tarinasta, kun lisätietoja julkaistaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/