Varapääministeri Anutin joutuu hoitoon epäsäännöllisen sydämen sykkeen takia, suunnittelee elämäntapamuutoksia

Kansallinen-

Varapääministeri ja sisäministeri Anutin Charnvirakul ilmoitti 27 yleisölle, että hänen vaativa työaikataulunsa ja elämäntyylinsä ovat vaikuttaneet haitallisesti hänen terveyteensä.

Anutin paljasti, että hänellä on diagnosoitu rytmihäiriö, erityisesti supraventrikulaarinen takykardia (SVT), joka aiheuttaa epäsäännöllistä sydämenlyöntiä. Lääkäreiden oli tutkittava hänet perusteellisesti ja suoritettava sähköinen kardioversio palauttaakseen säännöllisen sydämen rytmin.

Anutin vahvisti terveydentilansa paranevan. Hän myönsi kuitenkin, että häneltä puuttuu liikunta ja riittävä uni puhelimensa ylimääräisen ajan takia. Hän huomautti, että hän priorisoisi unta ja hallitsee paremmin elämäänsä ja työaikatauluaan.

Aluksi Anutin epäili vakavampaa sydänsairautta, mutta lopulta lääkärit totesivat hänelle rytmihäiriön. Häntä neuvottiin lepäämään paljon ja välttämään liiallista stressiä.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.