Thaimaa pyrkii tehostamaan taloutta Pride-kuukauden tapahtumilla, kohde on LGBTQ+-turisteja

Kansallinen-

Thaimaan hallituksen tiedottaja Chai Watcharong ilmoitti 26. toukokuuta 2024, että pääministeri Srettha Thavisin korosti sosiaalisen monimuotoisuuden merkitystä iästä, sukupuolesta, uskonnosta, kansallisuudesta tai sosiaalisesta asemasta riippumatta.

Tämän seurauksena Thaimaa on valmis järjestämään lukuisia Pride-kuukauden tapahtumia kesäkuussa 2024.

Thaimaan hallituksen tasa-arvoa tukevan politiikan mukaisesti Thaimaa valmistautuu juhlimaan Pride-kuukautta ja toivottamaan kansainväliset matkailijat tervetulleiksi matkailukeskuksena ja Pride-ystävällisenä kohteena. Tourism Authority of Thailand (TAT) pyrkii asettamaan Thaimaan LGBTQ+-ystävällisimmäksi kohteeksi ja laajentaa matkailuverkostoja houkutellakseen maailmanlaajuisesti LGBTQ+-turisteja.

LGBTQ+-yhteisö edustaa laadukkaita turisteja, joilla on korkea kulutuspotentiaali ja jotka matkustavat usein ja viipyvät pidempään kuin tavalliset turistit, TAT sanoi. TAT:n hallituksen tiedottajan mukaan tämä väestörakenne voi lisätä merkittävästi markkinamahdollisuuksia ja lisätä arvoa thaimaalaisille tuotteille ja palveluille.

LGBT Capitalin tiedot osoittivat, että vuonna 2023 Thaimaa sijoittui neljänneksi maailmanlaajuisesti LGBTQ+-yhteisön suurimmat tulot. TAT arvioi, että yli 4 860,000 henkilöä osallistuu erilaisiin Pride-kuukauden tapahtumiin, joiden taloudellinen vaikutus on vähintään 4.5 miljardia bahtia.

TAT isännöi yhteistyössä yksityisen sektorin kanssa useita Pride-tapahtumia: Colorful Pride Festival Chiang Maissa 25.-30., Bangkok Pride Festival 2024 31.-4. ja Pride Nation Samui International Pride Festival alkaen Kesäkuun 24-29. Pattayalla on useita suuria tapahtumia 8. ja 22. kesäkuuta sekä pienempiä tapahtumia koko kuukauden ajan.

Pääministeri Srettha osallistuu myös Bangkok Pride Parade 2024 -tapahtumaan, mikä korostaa hänen sitoutumistaan ​​sosiaaliseen monimuotoisuuteen ja tasa-arvoon. Lisäksi hän tukee Thaimaan pyrkimystä isännöidä World Pride -tapahtuma vuonna 2030.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.