Pattaya Muay Thai -mestari lahjoittaa 1,200 XNUMX grillattua porsaanvartasta juhlimaan Manchester Unitedin FA Cupin voittoa

Pattaya -

Thainyrkkeilyn mestari ja grillatun sianlihan myyjä "PTT Apichat Farm" jakoi yli 1,200 200 grillattua porsaanvartasta ja XNUMX tahmeaa riisipakettia Pattayan asukkaille Manchester Unitedin FA Cupin voiton kunniaksi.

Arvonta järjestettiin 27. toukokuuta 2024 Mr. Wanchalermin grillatussa sianlihamyymälässä, joka sijaitsee Soi Kho Phailla Etelä-Pattayalla. Pattaya News -toimittajat saapuivat myymälään tänä aamuna, ja heillä oli vilkas ilmapiiri. Lukuisat Manchester Unitedin fanit ja asiakkaat, joista monet olivat pukeutuneet joukkueiden pelipaidoihin, asettuivat innokkaasti jonoon vastaanottamaan herra Wanchalermin ilmaisia ​​herkkuja.

Wanchalerm selitti, että hän oli aiemmin luvannut sosiaalisessa mediassa lahjoittaa 1,200 2 grillattua porsaanvartasta, jos Manchester United varmistaisi FA Cupin. Kun Red Devils voitti 1-200 Manchester Citystä lauantaina, Wanchalerm pysyi uskollisena sanalleen. Hän aloitti sianlihan grillaamisen varhain tänä aamuna ja lisäsi jopa XNUMX pakettia tahmeaa riisiä lahjaan.

Tapahtuma oli suuri menestys, ja herra Wanchalerm sai paljon kiitosta sosiaalisessa mediassa anteliaisuudestaan ​​ja sitoutumisestaan ​​sanaansa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.