Tarvitsetko oikeusapua Pattayassa tai Thaimaassa? Voimme auttaa!

Isaan Lawyers International on menestyksekkäästi edustanut Ex-patsia ja ulkomaisia ​​asiakkaita kaikkialla Thaimaassa vuodesta 2006 lähtien.

-=-=-=-=-=
Monet entiset ja ulkomaiset kansalaiset joutuvat vaikeuksiin tai heillä on erilaisia ​​oikeudellisia tarpeita Pattayalla ja kaikkialla Thaimaassa. Kun teet niin, on tärkeää, että vierelläsi on kokenut englanninkielinen lakitoimisto, joka auttaa jokaisessa vaiheessa.
-=-=-=-=-=-=-
Omistautuneella thaimaalaisten ja kansainvälisten lakimiesten, asianajajien, asianajajien, asianajajien ja konsulttien sisäisellä tiimillämme on yli sadan vuoden kokemus tuomioistuimessa ja sen ulkopuolella, jotta voimme tarjota sinulle asiantuntevaa neuvontaa ja apua monenlaisissa oikeudellisissa asioissa. .
-=-=-=-=-=-
Käytäntöämme johtaa säännelty Yhdistyneen kuningaskunnan lakimies ja velvollisuuslakimies, joka on neuvonut asiakkaita erilaisissa laki- ja oikeudellisissa asioissa kansallisesti ja kansainvälisesti vuodesta 1989 lähtien.
-=-=-=-=-=-=
Yrityksellä on Thaimaan ja Yhdistyneen kuningaskunnan toimistot, joista jälkimmäinen käsittelee Yhdistyneen kuningaskunnan viisumi- ja maahanmuuttoasioita, ja sitä säätelee Yhdistyneessä kuningaskunnassa Solicitors Regulatory Authority. Uskomme, että olemme ainutlaatuisia tässä suhteessa. Näitä ovat Yhdistyneen kuningaskunnan vierailijaviisumi (lomaviisumi), Yhdistyneen kuningaskunnan puolison viisumit ja Yhdistyneen kuningaskunnan sulhanen viisumihakemukset.
-=-=-=-=-=-==
Asiakkaidemme mukavuuden ja kustannusten pitämiseksi alhaisina tarjoamme online-lakikonferensseja useiden alustojen ja sosiaalisen median sovellusten kautta, ja monet dokumenttipalveluistamme voidaan suorittaa poistumatta omasta kodistasi.
-=-=-=-=-=-=-=
Näitä ovat: viimeinen testamentti ja elävä testamentti, avioerosopimukset ja avioerosopimukset, vuokrasopimukset, käyttöoikeus, pinta-ala- ja maansuojelutoimenpiteet, sopimukset ja MOU:t (yhteisymmärryspöytäkirjat), maa- ja asuntokauppojen due diligence ja paljon muuta.
-=-=-=-=-=-=-

Tarjoamme laajan valikoiman Thaimaan laki- ja lakipalveluita, mukaan lukien

Rikollisuus,

siviili,

Perhe (avioliitto, avioero, lasten huoltajuus ja yhteydenpito, lapsen laillistaminen ja niin edelleen)

Viimeiset ja elävät testamentit,

Notaari- ja käännöspalvelut,

Yrityksen perustaminen ja kirjanpito.

Iso-Britannia-asiakkaillemme Yhdistyneen kuningaskunnan toimistomme tarjoavat seuraavat palvelut, joita on tulossa lisää.

Iso-Britannian viisumi ja maahanmuutto.

Yhdistyneen kuningaskunnan suojatuomioistuin, pysyvät valtakirjat, viimeiset testamentit ja omaisuus, UK Conveyancing.

-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=
Olipa ongelmasi tai tarpeesi mikä tahansa, olemme täällä auttamassa!
Isaan Lakimiehet eivät ole vain Isaanissa asuville, vaan edustamme koko maata.

Ota yhteyttä jo tänään.

www.isaanlawyers.com

Info@isaanlawyers.com

+ 66 (0) 844715775

Tai saadaksesi lisätietoja napsauttamalla tätä

Edellinen on sponsoroitu postaus.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/