Kiinteistö-baari myytävänä osoitteessa Soi 5 Pratumnak Hillillä Pattayalla

🍻 Baari myynnissä vilkkaassa Soi 5:ssä Pattayan Pratumnakin kukkulalla! Kaksoisyksikkö, 50 sisä- ja 20 ulkoistuinta, biljardipöytä, POS-järjestelmä, oluthana, pro-äänijärjestelmä ja televisiot. Täysin varusteltu ja valmis käyttöön heti ensimmäisestä päivästä lähtien! Täydellinen halukkaille baarinomistajille. #Pattaya #Pratumnak 🍺🎱📺

Yksityiskohtia varten, napauta tai napsauta tästä tai ota yhteyttä välittäjään, ei The Pattaya Newsiin, osoitteessa Siam Business Brokers.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/