Varapääministeri Anutin Charnvirakul korostaa suurinta laittomien sähkösavukkeiden takavarikointia lisääntyvien huolenaiheiden keskellä

Kansallinen-

24. toukokuuta 2024 Anutin Charnvirakul, varapääministeri ja sisäministeri yhdessä asiaankuuluvien virastojen kanssa, piti lehdistötilaisuuden, jossa kerrottiin yksityiskohtaisesti ryöstöstä laittomaan sähkösavukkeiden varastoon Krathum Baenissa, Samut Sakhonissa. Operaatiossa paljastui yli 100 miljoonan bahtin arvoinen salakuljetus.

Thaimaan kansalliset tiedotusvälineet kertoivat, että poliisi oli aiemmin hyökännyt kuuteen e-savukekauppaan, jotka myyvät laittomasti tuotteitaan koulujen ja yliopistojen lähellä Salayassa, Nakhon Pathomissa. Tämä ensimmäinen tukahduttaminen johti lisätutkimuksiin ja myöhempään ryöstöön suureen varastoon, jossa oli valtava määrä sähkösavukkeita ja niihin liittyviä laitteita.

Anutin korosti, että Krathum Baenin poliisi muiden virastojen tuella käynnisti tämän merkittävän operaation, mikä merkitsi suurinta hänen valvonnassaan olevien laittomien tuotteiden takavarikointia.

Anutin korosti, että monet vanhemmat ja huoltajat olivat ilmaisseet huolensa sähkösavukkeiden leviämisestä oppilaitosten lähellä. Nykyaikaisia ​​e-savukkeita on saatavana erilaisina houkuttelevina malleina, makuina ja ominaisuuksineen, mikä aiheuttaa kasvavan ongelman.

Sisäministerinä Anutin määräsi asianomaiset virastot puuttumaan näihin ongelmiin ja korosti tarvetta kokonaisvaltaisiin toimiin e-savukkeiden myynnin hillitsemiseksi koulujen lähellä. Hän korosti kaikkien alojen välisen yhteistyön merkitystä laittomien aineiden, rikollisuuteen osallistuvien paikallisten vaikutusvaltaisten henkilöiden, laittomien ampuma-aseiden ja muun laittoman toiminnan, mukaan lukien sähkösavukkeiden jakelun, torjumiseksi.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.