Maukas Minimart, grilli, baari ja kahvila Pattayassa ja Sri Racha on valmiina sinua varten!

Pattaya, Thaimaa-

Unixx-huoneiston edessä lähellä Bali Hai Pier -laituria, joka lähestyy reittiä Pratumnakin kukkulalle, on pieni minimarket, grilli, baari ja kahvila yhdessä, joka on melkoinen löytö Pattayassa. Pattaya Newsin ystävien ja liikekumppaneiden Pattaya Japanese Associationin (PJA) omistama ja ylläpitämä paikka on tervetullut vierailemaan kaikille riippumatta siitä, asuvatko he Unixxissa vai eivät. Pysäköinti on jopa saatavilla myymälän lähellä ilmaiseksi!

Tasty Grill, Minimart ja Cafe ovat tällä hetkellä avoinna päivittäin klo 9–30 ja tarjoavat täyden minimarketin ja kahvilan, jotka ovat saatavilla take-away- ja ruokapöytään.

Tapahtumapaikka on myös Pattayan PJA:n tukikohta, mutta toivottaa kaikki tervetulleiksi! Voit jopa oppia siellä Pattaya Japanese Associationista ja siitä, mitä he tekevät auttaakseen japanilaista yhteisöä Pattayalla. Tässä on loistava esimerkki yhdestä asiasta, jonka he tekivät aiemmin japanilaiselle miehelle, joka joutui vaikeisiin aikoihin Covid-19:n jälkeen.

Japanilainen mies löydettiin kodittomana Pattaya Beachiltä, ​​ja hän saa useilta paikallisilta ryhmiltä apua palatakseen Japaniin

Kahvila tarjoaa Japanista tuotua ”Kamui”-naudanlihaa, ja se on Japanista Hokkaidosta tuodun ”Kamui”-naudan ainoa myyjä Pattayassa. Oletko koskaan kuullut siitä? Tässä on lisätietoa:

Kamui-naudanlihaa voi ostaa myös heidän minimarketistaan ​​kohtuulliseen hintaan.

Heidän "Maukas" -kahvila tarjoaa myös aitoa kahvia tuontikahvinkeittimellä ja papuja erittäin edulliseen hintaan heidän kahvilassaan.

Heidän kahvinsa valmistetaan Italiasta tuodulla Rancilio-kahvikoneella, mutta heidän kahvinsa on hinnoiteltu vain 50 THB:stä, mikä on erittäin kohtuullinen hinta.

Tässä on joitain heidän suosituimmista juomistaan, jotka kaikki ovat saatavilla ruokailuun ja takeawayksi vuonna 2023!

He tarjoavat myös käsintehtyä leipää ja kohtuullisen ja monipuolisen ruokalistan, kuten benediktinmunat ja pihvi. Kaikki nämä tuotteet ovat täysin saatavilla takeaway- ja illallisaikaan!

Lopuksi kahvilassa on myös kiinteistötoimisto ja palvelu, joka sopii täydellisesti niille, jotka etsivät asuntoa, erityisesti Unixx-huoneistossa.

Seuraavat ovat omat sanansa niille, jotka etsivät majoituspaikkaa:

Ryhmämme, JP-ryhmä, tarjoaa asuntojen ostamista, myyntiä tai vuokraamista Pattayassa.
Vahvuutemme on, että meillä on monia japanilaisia ​​asiakkaita, ja meillä on alkuperäinen
johtokonttori minimarketin, kahvilan, baarin jne. kanssa Unixx-huoneistossa.

Keskitämme liiketoimintamme ensisijaisesti asuntoihin, jotta voimme tarjota vuokraa huonesiivouspalvelullamme sekä minimarketin, kahvilan, baarin yms. tiskipalvelulla minimarketin vuokralaisille.

Jos haluat ostaa, myydä tai vuokrata Unixx-asuntoa, ota meihin yhteyttä tai käy toimistossamme Unixx-huoneiston minimarketissa, kahvilassa ja baarissa.-Pattaya Japanese Association

Riippumatta siitä, tarvitsetko ostoksia, täyden aterian, juoman tai kiinteistön, käytä hetki ja tutustu Pattayan Tasty Mini-marketiin, grilliin, baariin ja kahvilaan seuraavalla vierailullasi! Ne sijaitsevat Pattayan Unixx-asuntohuoneiston pääsisäänkäynnin oikealla puolella heti tullessasi Second Roadilta ja suuntaamalla kohti Pratumnakin kukkulaa. Ne ovat avoinna päivittäin klo 09-30.

Tasty avasi äskettäin myös toisen sijaintinsa Sri Rachassa, lisätietoja tästä täältä!

Yllä olevassa kuvassa on Tastyn 'Tasty beef' -viipale @tasty minimart!
Se sopii erinomaisesti sukille, shabulle ja mukatalle.
490thb 500g:lla!
Se on suosittu myös thaimaalaisten asiakkaiden keskuudessa!

Lue lisää Pattaya Japanese Associationista täältä.

Menulinkit ovat täällä!

Shop2_Menu-2 (1)

Kauppa2_Menu-2

Tastylla on myös herkullisia makeisia ja kakkuja saatavilla Chateraisesta, ensimmäisestä Chonburista! Lue lisää alta! Saatavilla VAIN Sri Racha -paikasta.

Ensin Chonburissa! Maukas minimarket & Café alkaa myydä Japanista tuotuja "Chateraise"-makeisia!

Lopuksi tässä on päivitetty promovideo!

Edellinen on sponsoroitu postaus.

Lähettäminen
Käyttäjä Review
2.86 (7 ääntä)
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/