Hongkongin turisti Pattayassa syöksyi auton sähköpylvääseen poltettuaan kannabista, ja hän nukkui rauhallisesti autossa lemmikkien kanssa

Pattaya -

Hongkongilainen turisti törmäsi autollaan sähköpylvääseen Pattayalla illalla 23. toukokuuta poltettuaan kannabista. Hänet löydettiin myöhemmin vahingoittumattomana ja nukkumassa huolettomasti autossaan kissansa ja koiransa kanssa.

Tapaus sattui osoitteessa Soi Wat Bun Samphan 9, Nongpruen osapiiri, Banglamungin alue, Chonburin maakunta. Sawang Boriboon Thammsathanin pelastusyksikkö sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 10 ja kiiruhti paikalle.

Pelastuslaitos saapui paikalle ja havaitsi, että musta Suzuki Ciaz -sedan törmäsi korkeajännitteiseen sähköpylvääseen. Auto kärsi merkittäviä vaurioita.

Auton sisältä 27-vuotias hongkongilainen mies, jonka Nongpruen poliisi julkisesti tunnisti Jason Oscar Egbeksi, löydettiin nukkumasta sikeästi, ilmeisesti tietämättömänä onnettomuudesta. Huolimatta viranomaisten ja sivullisten yrityksistä herättää hänet, mies ei reagoinut. Kesti yli 20 minuuttia, ennen kuin poliisi ja pelastustyöntekijät saivat hänet fyysisesti pois vaurioituneesta ajoneuvosta.

Nongpruen poliisi huomautti, että herra Jason hymyili virkamiehille herääessään, vaikutti täysin välinpitämättömältä tilanteesta ja jopa leikki lemmikkikissansa ja -koiransa kanssa ajoneuvossa.

Myöhemmin viranomaiset saivat tietää miehen ystävältä, 23-vuotiaalta Patiphan Pongreuangilta, että hongkongilainen oli polttanut kannabista ystäviensä kanssa ennen onnettomuutta. Tämän jälkeen hän yritti ajaa itsensä kotiin vahvasti humalassa.

Mr. Jason päätyi hetkeksi pysähtymään tienvarteen ja esti liikennettä. Siksi herra Patiphan lähestyi häntä ja pyysi häntä siirtämään autoa. Hongkongilainen mies kuitenkin jatkoi ajamista kieltäytyen päästämästä Patiphania mukanaan. Tämä johti lopulta onnettomuuteen.

Onneksi kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, mukaan lukien herra Jason ja hänen lemmikkinsä. Nongpruen poliisi pidätti hänet veren alkoholikokeeseen ja pyrkii poistamaan romutetun auton paikalta, koska se tällä hetkellä estää liikennettä.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.