Päivitys: Singapore Airlinesin lennon SQ 312 hätälaskeutuminen Suvarnabhumin lentokentälle johti 71 loukkaantumiseen ja 1 kuolemaan

Kansallinen-

Klo 8, 50. toukokuuta 21, Pol. Kenraalimajuri Thanantorn Rattanasittipak, Metropolitanin poliisiosaston 2024 komentaja, paljasti julkisesti tapauksen Singapore Airlinesin lennosta SQ 4, jossa oli 312 matkustajaa ja joka kärsi vakavasta turbulenssista ja joutui sitten pakkolaskuun Suvarnabhumin lentokentälle Bangkokissa aiheuttaen 229 loukkaantumista ja yksi uhri.

Polin mukaan. Kenraalimajuri Thanantorn, tapahtuman jälkeen kaikki 71 loukkaantunutta ulkomaalaista matkustajaa, jotka kärsivät vakavista tai lievistä vammoista, siirrettiin Samitivej-sairaalaan Srinakariniin välitöntä hoitoa varten. Vahvistettiin, että yksi 73-vuotias brittimatkustaja julistettiin kuolleeksi sydänsairauteen.

Raportin mukaan lentokone kohtasi voimakasta kirkkaassa ilmassa turbulenssia ja putosi ilmataskuun matkustamomiehistön tarjollessa ruokaa matkustajille Irrawaddy-altaan yläpuolella Myanmarissa. Thaimaan kansallisten tiedotusvälineiden mukaan monet matkustajat saivat selkä- ja päävammoja, koska he eivät kiinnittäneet turvavyöään.

Thaimaan viranomaiset koordinoivat Singapore Airlinesin kanssa yhteydenottoa uhrien perheisiin ja omaisiin ja tarvittavan lisäavun antamiseksi.

Kansainväliset uutismediat kertoivat tapauksesta, että Singapore Airlines antoi lausunnon ilmaistakseen surunvalittelunsa uhrin perheelle ja hänen henkensä menettäneille omaisille. Singapore Airlines ilmaisi myös surunsa matkustamomiehistölle ja matkustajille, jotka kohtasivat valitettavia tapauksia ja vammat.

Singapore Airlines ilmoitti tarjoavansa uhreille tarvittavaa tukea, myös taloudellista. Lisäksi asiaankuuluvat virastot matkustaisivat Thaimaahan tutkimaan tapausta perusteellisesti siitä, mikä tarkalleen aiheutti tapauksen lennolla SQ 321.

Lue äskettäin julkaistu artikkeli Singapore Airlinesin lennosta SQ 312 hätälaskeutumisesta Suvarnabhumin lentokentälle Bangkokissa klo 4 21. toukokuuta 2024.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.