Pattayan tulvat aiheuttivat osittaisen tien romahtamisen Kolmannelle tielle

Pattaya -

Voimakas sade aiheutti tulvia useilla Pattayan alueilla iltapäivällä 21. toukokuuta 2024. Sade aiheutti myös osittaisen tien romahtamisen Third Roadilla lähellä Hollywood Discoa ja New Season 88 -tapahtumaa Pohjois-Pattayassa.

Videon romahtamisesta ja tulvasta voi katsoa TÄÄLTÄ YouTube-kanavallamme.

Koko päivän jatkunut kaatosade nosti vedenkorkeuden useissa paikoissa 10-70 senttimetriin.

Vaikutusalueita olivat Soi Wat Thammasammakhin ja Soi Khao Talon välinen rautatie, Sukhumvit Road Etelä-Pattayalla, Phaniat Chang -risteys ja Mum Aroi -risteys. Nämä alueet ovat tyypillisesti alttiita tulville.

Tulvavedet tekivät siitä moottoripyörille ja pienautoille läpäisemättömän, mutta vesi vetäytyi nopeasti ja palasi normaalitasolle näennäisesti kaupungin uuden viemärijärjestelmän ansiosta. Kuitenkin tulvaveden väistymisen jälkeen asukkaat lähellä Hollywood Discoa ja New Season 88:aa Pohjois-Pattayalla huomasivat, että Third Roadin pinta oli vaurioitunut. Vedenpaineen ja eroosion uskottiin aiheuttaneen tienpinnan vajoamisen noin 10 senttimetriä 5 metrin osuudella.

Paikallisten asukkaiden ja viranomaisten nopean reagoinnin ansiosta henkilövahinkoja tai ajoneuvoja ei vaurioitunut.

Onneksi ei tullut henkilövahinkoja. Läheiset asukkaat hälyttivät Pattayan kaupungin viranomaisia ​​korjaamaan vahingot.

Pattaya Cityn suunnittelutiimi ja muut asiaankuuluvat virastot tarkastivat tien ja sulkivat sen liikenteeltä. He työskentelevät parhaillaan vaurioituneen pinnan korjaamiseksi kaivureilla maanpinnan tasoittamiseksi tienpinnan alla ja tien pinnoittamiseksi. Tien odotetaan avautuvan liikenteelle pian.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.