Pattayan kaupungin viranomaiset hillitsevät kiihtyneen ulkomaalaisen

Pattaya -

Pattayan kaupungin kunnan viranomaiset hillitsivät kiihtyneen ulkomaalaisen miehen, joka aiheutti melkoista kohua paikallisessa yrityksessä maanantaina 20. toukokuuta.

Puolenpäivän aikoihin Pattaya Cityn vihjelinja 1337 sai puhelun huolestuneilta asukkailta, jotka ilmoittivat ulkomaalaisesta miehestä, joka käyttäytyi epäsäännöllisesti paikallisen vakuutustoimiston edessä osoitteessa Chaiyapruek 1 Road.

Pattayan kaupungin viranomaiset, mukaan lukien kunnalliset virkamiehet, rauhanturvaajat ja Pattayan mobiilipelastusryhmä, saapuivat paikalle tutkimaan.

Saapuessaan he kohtasivat pitkän, tuntemattoman ulkomaalaisen miehen, joka osoitti levottomuuden ja hämmennyksen merkkejä. Mies, joka saattoi olla Saksan kansalaisuus, nähtiin vaeltelevan päämäärättömästi alueella huutamassa ja puhumassa itselleen, ilman paitaa ja aiheuttaen hälytystä paikallisten yritysten ja asukkaiden keskuudessa.

Onneksi virkamiehet onnistuivat nopeasti rauhoittamaan kiihtyneen miehen. Viranomaisten mukaan mies ei loukkaantunut tai aiheuttanut vahinkoa omaisuudelle. Tutkiessaan hänen reppuaan he kuitenkin löysivät paketin kannabista, joka on tällä hetkellä laillista Thaimaassa, mutta siitä käydään laajaa keskustelua. Jäi kuitenkin epäselväksi, oliko tämä vaikuttanut hänen käytökseensä. Miehestä ei löytynyt henkilöllisyystodistuksia.

Viranomaiset keskustelivat edelleen miehen kanssa ja kehottivat häntä palaamaan majoituspaikkaansa. Mies suostui ja poistui paikalta rauhallisesti moottoripyörällä. Hän ei kertonut nimeään, mutta poseerasi valokuvissa poliisin kanssa.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.