Pattayalainen nainen soittaa taksin kello 3 aamulla ja päätyy ajamaan itsensä lentokentälle, koska kuljettaja oli liian uninen

Pattaya -

Pattayalainen thaimaalainen nainen on levinnyt TikTokissa jaettuaan hauskan kokemuksen unisen taksinkuljettajan kanssa.

21. toukokuuta 2024 julkaistulla videolla nainen, jonka oikeaa nimeä ei tiedetty, kertoi, kuinka hän soitti taksin kello 3 aamulla kyydistä Pattayasta Don Mueangin kansainväliselle lentokentälle, mutta päätyi useimmiten taksin ratin taakse. matkasta.

Naisen mukaan hän huomasi, että häntä ja hänen ystäväänsä hakemaan tullut miespuolinen taksinkuljettaja vaikutti ajon aikana väsyneeltä. Kuljettajan kerrottiin jopa nukahtaneen hetkeksi jossain vaiheessa matkan aloittamisen jälkeen, joten nainen päätti kohteliaasti kysyä kuljettajalta, voisiko hän ottaa ajamisen.

Kuten videolta kävi ilmi, kuljettaja suostui antamaan naisen ajaa ja suostui takapenkille nukkumaan. Naisen ystävä kuvasi heidän oudon kokemuksensa ennen kuin julkaisi sen TikTokiin ja vitsaili "Ajoimme Pattayasta aina Don Mueangin lentokentälle asti, kuljettajan nukkuessa sikeästi takanamme."

klippi, jonka näet täältä Kanava 7:ltä, on levinnyt TikTokissa. Monet katsojat ilmaisivat ymmärryksensä naisen päätöksestä ottaa ratti, kun taas jotkut kritisoivat taksinkuljettajaa epäammattimaisuudesta.

Lehdistöaikaan mennessä ei tiedetä, tutkivatko lainvalvontaviranomaiset tai asianomainen viranomainen nukkuvaa kuljettajaa tai vaikka se rikkoo lakeja.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulu, Langattai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.