Bangkokin kuvernööri määräsi välittömiin toimiin Udomsukin risteyksen tulvien jälkeen rankkasateen ja hitaan vedenpoiston vuoksi

Bangkok -

22. toukokuuta 2024 Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt yhdessä asiaankuuluvien virastojen kanssa suoritti kenttätarkastuksen Udomsukin risteyksessä Bang Nassa, Bangkokissa, selvittääkseen rankkasateen aiheuttaman hitaan vedenpoiston aiheuttamia tulvia.

Kuvernööri Chadchart ja virastot olivat myös tarkastaneet alueen edellisenä yönä, 21. toukokuuta, iltasateen aiheuttamien vakavien liikenneruuhkien jälkeen. Ylivuotoveden tyhjentäminen kesti yli 30 minuuttia.

Tarkastuksen aikana viranomaiset havaitsivat, että joissakin viemärissä oli pieniä tiilen ja sementin sirpaleita. Lisäksi joidenkin viemärien pohjat olivat epätasaisia, ja joillakin jalkakäytävillä ei ollut kunnollisia rinteitä veden ohjaamiseksi viemäreihin, kuten kuvernööri Chadchart ilmoitti.

Vastauksena kuvernööri Chadchart määräsi välittömiä toimia viemärien puhdistamiseksi ja muiden tarvittavien toimenpiteiden toteuttamiseksi tulevien tulvien estämiseksi alueella. Hän korosti, että näillä toimilla varmistetaan, ettei Udomsukin risteys joutuisi uudelleen kokemaan tulvia.

Lue tuore artikkelimme Thaimaan meteorologisesta osastosta: Thaimaa on virallisesti alkanut sadekaudeksi 20. toukokuuta.

Tilaa
Kittisak Phalaharn
Kittisakilla on intohimo lähtemiseen, oli se kuinka kovaa tahansa, hän matkustaa seikkailunhaluisella tyylillä. Mitä tulee hänen kiinnostukseensa fantasiaan, dekkarigenret romaaneissa ja urheilutieteen kirjoissa ovat osa hänen sieluaan. Hän työskentelee Pattaya Newsille uusimpana kirjoittajana.